familie Ikke-kategoriseret Inspiration Merle MIG mit outfit mortilmernee.dk naturen steder jeg anbefaler tanker

Løvfaldssommer, 10 års fødselar, julepynt, vinterstøvler og en lille opfordring…..

11. oktober 2018

 

Løvfaldssommer, det lyder så smukt ud af mit tv hele tiden…. Hver gang der er en vejrudsigt, så snakker de om Løvfaldssommer, og der flagrer fine blade ned over solene, der fint fortæller noget med 20 grader + de næste dage…. Fantastisk siger jeg bare, den slags sommer er jeg også vild med. Den smukke morgentåge der fylder min morgenstund, vidner om, at vi ikke befinder os i juli måned længere, og aftenerne, som er mørke allerede ved 8 tiden vidner om det samme, men mange af de gyldne dagstimer, fyldes i disse dage med en lavt hængende sol, der sender stråler meget længere ind i mit hus end normalt. OG Jeg elsker det….

Imorgen fylder vores ældste barn 10 år…. Det er hendes første runde fødselsdag, det er vildt, og ubeskriveligt. Facebook bombarderer mig med minder for 7, 8 og 9 år siden, hvor der kravlede en lille skaldet pige rundt på mit gulv, med spillopper i øjnene og top klar til at indtage sin egen lille verden.

Merle, min smukke store pige, nu fylder hun 10 år, hun er blevet sit helt eget lille individ. Den mest godhjertede lille pige jeg kender, hendes som rummer alle, hende som vil alle det bedste, hende der elsker dyr lige så højt som mig, hende der tog lidt tid om at lande i skolen, og finde nogle piger, som hun følte sig tryg i, men som i løbet af de sidste 2-3 år, har fundet fuldstændig frem til en ro i sig selv, sine piger og sin gymnastik. Min kærlighed kan ikke beskrives med ord, min stolthed kan ikke udtrykkes nok.

Idag har jeg pyntet huset op igen, til ære for hende naturligvis. Vi får vores lille familie til middag imorgen aften, så naturligvis har vi balloner og confetti til at skyde hende ind i hendes nye årti.

Lørdag skal vi fejre Jesper, som runder 38 år…. Så vi har lidt af en weekend foran os 🙂 Vi har valgt at drage i Fårup sommerland med mine forældre lørdag, og med udsigt til denne vidunderlige løvfaldssommer, så er det vidst ikke det værste sted at befinde sig…..

I denne uge har jeg, udover at pynte op og ned og op igen…. Også været ude og investere i både vinterstøvler og julepynt.

Jeg havde en dag, hvor jeg havde go tid, og jeg synes jeg trængte til at forkæle mig selv….. Jeg har kigget i lidt tid efter dette års vinterstøvler, men ikke rigtig fundet THE ONE…. Indtil jeg kom til Horsens, og besøgte Huset No 10. Kender I den, hvis ikke, så kan jeg altså varmt anbefale den, det er sådan et fint univers, to butikker lige ved siden af hinanden, den ene til mor og den anden til børn. Jeg elsker dem begge to, og har gennem mange år brugt børne butikken, butikken til mor er ikke så mange år gammel, men jeg kigger altid, når jeg har været der efter noget til pigerne.

Jeg har igennem mange år altid elsket Dr. Martens, jeg har haft 3-4 par, men jeg er altid endt med at sælge dem, fordi jeg simpelthen ikke ku passe dem. Str 38 var for lille og str. 39 altid for stor…. Men da jeg kom ind i butikken her, og så den nye model med foer, der måtte jeg bare prøve igen. Og her opstår nok en eller anden form for mirakel, jeg ved ikke hvad der er sket, men str 38 med foer, viser sig at sidde som smurt på min fod…. Jeg havde total optur på denne våde tirsdag eftermiddag.

Mine vinterstøvler var i hus, og jeg var HAPPY…… Hvis du kender det her problem, så er det måske nu du skal ud og prøve støvler…. Jeg ved ikke om de har lavet størrelserne lidt om, eller hvad der er sket, men jeg kan altså pludselig passe dem…. HURRAAAA, tjek dem ud lige HER.

Jeg snuppede et par billeder den dag jeg var der, synes bare der er så fint altså 🙂

Og ja, det måtte vel komme…. det med julepynten…. Jeg sneg det faktisk også ind i et indlæg for en måneds tid siden, men altså, nu skete det igen….

Jeg var igår forbi butik Artefakt, som havde fået sin første omgang julesager frem…. Og jeg må bare sige, her var jeg fuldstændig ligeglad med løvfaldssommer og 22 grader udenfor, jeg røg 100% i julestemning…. Jeg kom hjem med en æske fantastiske gamle kugler, og så købte jeg en gammel juletræsfod, vis lige jeg aldrig aldrig har set før….. Freja siger godt nok hun havde dem sidste år også, men der så jeg dem altså ikke. Jeg var solgt på stedet, og måtte have sådan en sag med hjem.

Jeg tror ikke jeg skal bruge den decideret som juletræsfod, men jeg ser den i mange andre fine sammenhænge….. For nu, der står den faktisk i vinduet og kigger lidt på mig, ligeså gør æsken med kugler, men efter weekendens fejringer, så ryger det altså i kælderen en måneds tid endnu…. Eller hvor længe jeg nu kan holde mig fra det 🙂

Hvis du har det liiiidt som mig…. Så kig ind til Butik Artefakt, hun har åben i efterårsferien tirsdag, torsdag og lørdag fra 11-16, dog kun til kl. 15 lørdag 🙂

Og med udsigt til smukke dage, min lille fødselar, selvskab med og af dem jeg har aller mest kær…. Så vil jeg slutte dagens indlæg af, med at minde jer alle om at nyde disse skønne dage….

Jeg så det smukkeste foto af sol igennem træerne på instagram igår, og jeg kommenterede på det, ejeren af billedet sagde også, at hun selv var noget så betaget af det, og hun forstod slet ikke, at alle folk bare ræsede forbi på cykler, uden af se op, og nyde det helt særlige syn der møder os her i efteråret….

Stop op folkens, og tag det ind…. Naturen er ganske magisk disse dage……

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar