Blomster boligindretning forandringer Hjem Inspiration mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Den opmærksomme læser har…..

4. november 2018

Skarpe øjne og en oprigtig interesse for, hvad der sker netop nu, indenfor vores fire vægge…. Jeg er selv sådan en, der tager screenshots, eller bruger intagrams gemme funktion, for så at nærstudere farvoritbilleder gang på gang. Sarah fra General store sys jeg er skøn, når jeg sender hende et forstørret foto af en eller anden dims man kun ser en flig af…. Fordi jeg så har spottet, for nylig en lille prøve på en citron skål, og andre gange, lækkert nyt keramik…. Sådan er hun også selv, og sådan er der heldigvis også mange af jer der er. Det er derfor det er fedt at vise frem, når man laver noget nyt, fordi jeg ved, at det gider I godt at se på, og bruge til egen inspiration.

I torsdags lagde jeg et foto op af vinduet her i spisekrogen, det er mit aflægningsvindue kalder jeg det, det er der, hvor jeg altid først placere noget nyt, noget jeg skal bruge om lidt, noget der lige er in between… I det hele taget, så er det sjældent “stylet”, fordi der altid står et eller andet der lige skal finde sin plads, eller noget som bare skal bruges i anden sammenhæng. Det er også derfor, at jeg holder ret meget af det her vindue, fordi det ofte indholder favoritter, loppefund, nye sager blandet med noter, blomster, julepynt og alverdens andet dims…. Jeg tog et foto af vinduet efter min tur til København, hvor mange af de fine hjembragte sager, lige pt står og blinker til mig……

Det de opmærksomme følgere så også så, var at der stod en masse billeder nede i hjørnet, det vil sige, jeg fik en storm af beskeder, om billevæggen var nede, og hvad der nu skulle ske, endda også, om nogle af billederne kom til salg…. Og det er det jeg elsker, at man simpelthen går op i, på samme måde som mig, når der sker noget nyt…..

For det gjorde der…. Billedvæggen er nede igen, det tænker jeg faktisk godt, man har kunnet læse mellem linjerne på det sidste, for selvom den arbejder fantastisk i algoritmerne der ude på instagram, så larmer den simpelthen for meget for mig…. Og eftersom jeg faldt pladask for Omar reolen ovre hos Sarah, så døde væggen, og jeg drønede til IKEA efter reolen….

Samtidig, så rumsterer Jesper og jeg også på et ret fedt projekt…. Men jeg kan ikke vise jer det før på tirsdag, for jeg vil gerne være helt færdig. Men det fylder ret meget, og er meget farverigt, så derfor, så måtte væggen simpelthen ned, til fordel for det her vidunderlige projekt, som jeg glæder mig til at vise jer….. Det har noget med jul at gøre, og det har noget at gøre med den storie jeg lagde op i torsdags, som I måske så….. Og så siger jeg ikke mere… ha ha 🙂

Så billedvæggen er nede, og det betyder selvfølgeligt, at nogle af dem har fundet andre steder at bo, og nogle er pt på ferie i kælderen…..

Jeg har købt mig en ny telefon i den her uge… Og lige her, har jeg haft en helt vanvittig opturs oplevelse…. Nu er jeg typen, der tager ALLE mine billeder gennem VSCO appen, undtagen dem hvor jeg bruger portræt funktionen. Men ellers, det vil sige, der ligger nok over 20.000 billeder der inde…. de sidste to gange, hvor jeg har skiftet telefon, har det vist sig, at alle billeder er forsvundet, fordi, selvom jeg har konto hos VSCO, så flytter den simpelthen ikke billederne med, når appen installeres på ny. Heller ikke selvom den er kørt 100% over itunes. Så jeg havde brugt et par dage på at gennemgå appen, og flytte alle dem jeg ikke kunne undværre, over i min kamerarulle….. Opturen kommer så, da jeg tilslutter den nye telefon, og den starter med at gendanne sig fra seneste sikkerhedskopi. Jeg kan godt se, at VSCO appen bliver ved og ved med at stå og arbejde, den tager faktisk 10 timer om at blive færdig…. Jeg håbede det var gode tegn, for hvorfor skulle den ellers ta så lang tid….. Og HU – FUCKING RRA….. Alle billeder er simpelthen fulgt med ……. DET VAR OPTUR…… Så til alle jer, der går rundt og gerne vil skifte, men ikke tør, fordi billederne ikke før fulgte med…. Det gør de altså nu ….. jaaaaaaaaaaa

Ellers har weekenden været brugt på middag hos dejlige venner….. Vi lader os invitere ud ret meget i øjeblikket, fordi vi stadig er in between spisebord, og derfor kun kan mase os selv ind, omkring det lille havebord…. Men nu skulle der gerne kun være en uges tid tilbage, til vi igen kan rumme gæster og lidt flere gryder på bordet….. Lørdag var Jesper og Merle afsted hele dagen, de var ude og arbejde for Merles gymnastikhold. Der skulle pakkes chokolade på en fabrik i Kolding, det er noget holdet gør 2 weekender om året, for at samle penge ind til holdet. Og de kom også hjem med nogle ret lækre sager… Lad mig sige, den her weekend, der går vi IKKE ned på sukker…. ha ha 🙂

Jeg har også opgivet, at holde mig tilbage for julen…. Nu, når man handler, så er der juleslik og lyskæder über alles…. Og mine instagram loppe butikker bugner af fine julesager, så jeg falder i, gang på gang…. Jeg har igen købt kugler hos Butik artefakt, jeg har købt det fineste gamle lille plastik træ med kugler – og som kan dreje rundt, det er fra Smukt Brugt – og jeg ved hun har flere, jeg har købt kæmpe slik hos General Store….. Og ja, så er der det der, jeg først kan vise jer på tirsdag.

Idag….. vanen tro, har jeg været over huset, og vi forberede os på ugen der kommer….. Imorgen er jeg spændt på, der skal Merle nemlig til tandlægen, det er tid til aller sidste – forhåbentlig – tjek ved tandlægen, om hun nu kan slippe ganebøjlen helt… Det er vi ret spændt på. Men hun har været vanvittig go til at bruge den, så jeg tror og håber på, at nu sidder alt hvor det skal.

Nu kalder Herrens Veje…. Hold kæft den sæson er go i år…. Synes I ikke også det???

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar