Ambassadørskab Blomster Collab Management familie Malede vægge Mine piger mortilmernee.dk naturen steder jeg anbefaler

Sommerfødder, farvekoder og Hjertefest :-)

4. juni 2019

Indeholder reklame


Magien stod højt, da vi i lørdags var inviteret på Hearland festival, vi var inviteret af Bodum, som havde Slow kaffe på programmet.

Bodum har i 75 år arbejdet med “Make taste. Not Waste”. Bæredygtighed er en vigtig del af deres DNA, ikke mindst når der brygges Slow Coffee. Med Bodums bryggere bruges ingen papirsfiltre, kapsler eller bly. Kun de rene råvarer, en kande og varmt vand.

Og hvis du spørg mig, så udstråler sådan en stempelkaffe en helt særlig ro og hygge, som jeg synes rigtig godt om.

Heartland samles kulturen i magiske omgivelser i Slotsparken omkring Egeskov slot. Mad, kunst, kultur og musik forenes på magiske vis.

Jeg har aldrig rigtig været til festivaler. Jo bevares, jeg kom på Jelling da jeg gik på gymnasiet, men siden, har det bare aldrig rigtig sagt mig noget. Men den her dag, i de smukke omgivelser, med min mand i hånden og børnene omkring os, gav det pludselig mening, at være sådan et sted igen. Og når så også æstetikken er i så højt et niveu, ja så er det ren “guf” for mig at være sådan et sted.

Vi startede til det fine event hos Bodum, hvor fortællingen om kaffe, den rigtig ristede bønne og den helt rigtige trækketid var i fokus. Nu er jeg ikke den store kaffekender, men det var sjovt at lytte til, og høre spørgsmålene fra publikum, efter vi selv havde fået lov at lave vores egen kaffe.

Fra Collab var vi repræsenteret af Julie, mig og Maria, da de to sidste fine damer Emma og Maria, desværre ikke havde mulighed for at være med. Men jeg håber, at det bliver en tradition, at vi i fællesskab kan tage her ned hvert år. Vi havde alle 3 mænd og børn med, hvilket beviser at det var et sted for alle.

Der var børneland med de sjoveste legesteder, kreative værksteder, sorte hotdogs, børnescene og mange andre gode steder, men vores piger, var også ret betagede af helt miljøet her på Heartland. Hos H&M hvor de lavede blomsterkranse, af de smukke kunstværker som er spredt over hele området, over at skøre fine blomster dekorerede mennesker pludselig kommer dansende ved det smukke slot.

Det ene fine øjeblik overtog ganske enkelt det andet.

Jeg tog ca. 300 billeder på dagen, men I får blot nogle “få” favoritter herunder.

Sine Klejs Gren og Marie Holm snakker om Slow Coffee
Friskbrygget stempel kaffe i Bodum kande
Fra børnelandet
Mit hold 🙂
Maria og mine piger igang med blomsterkranse
Lanterner i trækronerne er noget af det første man møder på vej ind i haven
Kunst på vand 🙂

Et billede i billedet 🙂
Hos H&M hvor blomsterne og bæredygtighed er i fokus
PIgerne og deres kranse

Merle

I skrivende stund skinner solen også endelig udenfor, og de bare fusser har efterhånden fået lov til at blive luftet i sandaler et par gange. Neel spurgte imorges “Mor, må jeg få sandaler på idag?” og ja, det måtte hun i hvert fald…. Jeg går jo selv i sandaler nu, så det måtte hun selvfølgelig også. De små fødder trænger til at komme ud af skoene og få lidt luft.

Pigerne er denne sæson også repræsenteret af Bisgaard, som har det fineste udvalg af sandaler. To par har de hver, et til skolen, og et par til når vi skal være lidt pæne. PT har begge par fungeret til pæn, men jeg ved også godt, når først de sådan rigtig rammer skolebrug, så bliver de altså brugt. Og sådan skal det også være.


Favoritten i år, er den som Neel har på på billedet her. Det er en åben sandal, der giver tæerne luft. De er produceret i 100% naturligt og åndbart læder og har en blød og fleksibel sål. Regulerbar spænde sikrer en optimal og naturlig pasform. Du kan se mere til den lige HER. De har den begge to, men bare i forskellige farver.


Til skolebrug i år, har de valgt dem på billedet her, der er go sål også i dem, og så er de bare super fine, til alt deres tøj. Der kan leges og bevæges i dem. Præcis som i de andre, men nu har vi ligesom bare valgt, at det ene par er dem vi bruger i skolen og det andet mest her hjemme. Men hele Bisgaards sandal udvalg kan altså ses lige HER, så hvis I skulle være på udkig efter sommersandalerne nu, så kan jeg varmt anbefale at man kigger forbi.


Her er pigerne iført de fine støvler, som de har boet i helt indtil nu, hvor det endelig er sandal tid.

Jeg slutter indlægget af med et par farvekoder, fordi I har spurgt så meget på dem, jeg havde egentlig tænkt, at de skulle have et indlæg for sig selv, men med forestående pinse og mulighed for et par projekter, så forstår jeg godt, hvis I bare gerne vil have dem.

Så her kommer de altså.

Farvekode på den sorte maling vi har brugt på pigenes skabe.
Farvekode på den hvide maling vi har brugt på gulvene på 1. salen.
Billede af den voks, som vi har brugt på skrivebordene, den forhandles bla. andet hos Fratida, som jeg linker til lige HER:
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar