Blomster haven Hjem Hverdag Merle Neel

Hverdag i feriemood…..

5. august 2019

En uge tilbage til skolestart, jeg forstår det slet ikke, og disse dage er sådan virkelig underlige…. Man føler sig på en måde stadig tjekket helt ud af hverdagen, men samtidig kan man godt mærke, hvordan det hele kører op i gear igen. Mailen er aktiv, pigernes veninder begynder at komme retur fra ferie, arbejde er godt igang og alt sammen mens man krampagtigt holder fast i den sidste form for ferie frihed…..

Idag har jeg også været en tur ved lægen med Merle igen, jeg synes stadig hendes lille krop kører sådan på overarbejde, hun har noget hoste og snot der konstant driller, så jeg ville gerne ha hende tjekket ordenligt igennem, inden vi sådan starter for alvor igen.

Hun fik taget blødprøver, hvor af alle dem der kunne ses med det samme, heldigvis var fine, og alle steder hvor der kunne lyttes og kigges, synes også helt som det skulle være. Men lægen var ikke i tvivl om, at hun har en luftvejsvirus der driller, og der ser de åbenbart ofte, at de godt kan ta 5-6 uger om at blive bekæmpet. Så med hendes sommerferie start, er det nok derfor, kroppen tager ekstra lang tid om at komme oven på…..

I weekenden havde vi en dag der stod primært i pigernes tegn, vi besluttede impulsivt at køre til Djurs sommerland og kører i rutsjebaner….. Vi har aldrig været der før, så vi glædede os meget til at få ny fart i kroppen….. Ventetiderne var dog ikke helt gode, og de tider der stod, kunne man ca. gange med 2, så på de 10 timer vi var der, nåede vi 9 ture i alt, så kan I selv regne ud hvor mange timer vi stod i kø….. Neel var også lige præcis 1 1/2 cm for lille til Piraten, hvilket hun var pænt træt af…. Så vi håber hun er skudt en anelse i vejret når vi besøger den igen en anden gang. Men vi var begejstrede, det var vi…. Det var gode ture vi prøvede….. Og en fin park generelt.

Igår var vi i haven, den fik den helt store tur…. Vi har syltet bedene i evigheder, skvalderkål og græs har bare IKKE stået på min prioriteringsliste, og det betød, at det tog alt for meget over….. Men igår blev det altså ordnet, og det var jo sådan en fornøjelse at gå tur i haven bagefter. Alle de store nye huller blev fyldt ud med nye høstanemoner, og så anlagde vi et nyt bed, som også blev fyldt op af høstanemoner….. Jeg glæder mig meget til at følge særligt det nye bed, som kun består af dem….. Åh jeg håber det blir pænt.

Efter lægen tog Merle over til sin savnede veninde, jeg forudså en stor gensynsglæde, nu har de undværet hinanden i lidt over 2 uger…. Det er længe i hendes verden. Og sikke en solstråle vi fik hjem igen, de havde nydt det stort. Og ses heldigvis allerede på fredag igen hvor hele familien kommer på besøg.

Neel og jeg plukkede de sidste rabarber i haven, lavede rabarber kompot og hyggede os….. Det skal der være plads til den slags, når nu storesøster er på ude…. Men det var hende der legede igår, hvor Merle var med mig på blomsterindkøb, og sådan er det jo…..

Vinden er stadig lun, og jeg drømmer om en dejlig periode med skønne sensommer stunder…… Jeg synes virkelig ikke jeg er klar til efterår endnu….

Køkken, med et par af sommerens nye fund
Lun sommerbrise ind af døren….
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar