Hjem Julen

Gran, gran og mere gran….

23. november 2020

Med et nyt køkken, har jeg haft lidt svært ved helt at definere hvilken jule stemning der skulle være…. Men jeg valgte egentlig bare, at lytte til min mavefornemmelse, og lave det, som jeg synes om. For mig har julen ikke ‘en bestemt farve, eller skal passe sammen. For mig, skal det været et fint mix at nyt, gammel, gran og masser af lys og varme…..

Jeg elsker små finurlige detaljer her og der, skævt pynt, håndlavet pynt, vintage kugler og nye kreationer…. Kunsten for mig er, at stoppe inden vi rammer stadiet Gertruds jul….. Hver dag er jeg i kælderen lige nu, og finde en lille ny detalje eller to, som sniger sig op…. Idag var jeg også en tur ved blomsterhandleren, for at hente pynten til den fine “krans” i køkkenet.

Inderst sidder faktisk en kunstig gran gren, den har jeg fundet i plantorama, og udenpå, har jeg så tilført alverdens små sjove bundter. Jeg er så dårlig til at huske hvad de hedder, jeg købte igen, bare dem, som jeg lige synes var fine…. Tilført lidt tørrede røde bær fra haven, slik stokke og et par chokolade kranse….

Måske ender der også et par “køkkenkugler”, men det ved jeg ikke helt endnu.

Kransen er virkelig smuk…. Havde også overvejet, om der skulle tilføres en lyskæde på den, men fra køkkenet kan vi også se den smukke krans op til 1. salen, så for at det heller ikke er gran og lyskæder, så tænker jeg vi bevarer den her uden. Og så nøjes vi med levende lys på køkkenbordet istedet…. Naturligvis ikke for tæt på grenene 🙂 🙂

Det var bare lige dagens lille jule ide…. Måske I kan bruge den et sted der hjemme 🙂 Det kostede mig ca. 300 kr at lave den 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar