boligindretning Hjem mortilmernee.dk

Cover hjem… Men er det nu det?

25. september 2019

Indenfor ganske få uger, har vores hjem været på forsiden af to magasiner. Det er faktisk samme artikel der i dem begge, men de der udgav sidst, var så vilde med den forandring jeg havde lavet imellemtiden, at de hyrede en fotograf ind til at skyde alle vinkler om, i præcis denne retning, som coveret endte med at have. Samtidig har de også valgt nogle forskellige billeder fra selve reportagen, så de ligner egentlig ikke hinanden.

Jeg er stolt, virkelig…. Og jeg tror faktisk nok, at der omkring jul, kommer endnu en. Måske ikke en forsiden, men i hvert fald en reportage her fra….

Det er vildt, med al den omtale vores lille ydmyge hytte har fået, og det skyldes naturligvis kun, at jeg har skabt så stor forandring i vores hjem, at det kan bære, at blive fotograferet så tit.

Måske kan det derfor også lyde lidt krukket, at jeg efterhånden kun siger ja, hvis jeg på forhånd ved hvilket magasin det lander i.

Men der følger også en lidt speciel følelse med, når ens hjem er så fotograferet, det er ikke et pres, det vil jeg ikke kalde det…. Men det er sådan en følelse, jeg har svært ved at sætte ord på. Jeg forandrer aldrig for at få lavet en ny reportage, det handler det slet ikke om, men jeg har sådan en “er I nu sikker på mit hjem kan bruges” følelse…. For jeg synes altid, at alle andre bor Så meget pænere end mig, jeg synes aldrig helt, jeg rammer den der følelse, hvor jeg tænker jeg har ramt rigtigt…..

Nu er mit hjem også min arbejdsplads, det er her jeg befinder mig virkelig mange af døgnets 24 timer, og det er også derfor, at rammerne ofte keder mig meget meget hurtigt….. For det er nu engang, bolig interessen, der i sin tid kickstartede hele min tilstedeværelse lige netop her, på min blog og på instagram…. Så forandringsbehovet og lysten til at skabe, har altid været der…. Men den resultatorienterede følelse, om at nå et bestemt sted hen, den opnår jeg sjældent…..

Måske er det sådan noget, man som en kreativ sjæl, altid vil slås med, at man aldrig er helt tilfreds…..

Jeg er egentlig ret glad i den måde vi bor på nu…. Men så alligevel, så savner jeg lyn hurtigt nogle bestemt farver, jeg forelsker mig i et andet design på køkkener, jeg længes efter at male vægge og jeg sidder ofte og gemmer boligbilleder i mange forskellige afskygninger. Og når jeg så først når der til, hvor jeg simpelthen går igang med at gøre noget om, så ender det tit med, at hele hjemmet får en tur…..

Her i efteråret, kommer jeg til at starte et samarbejde op, som jeg glæder mig helt vildt til, og jeg tror, at det vil give mig muligheden for at forandre og lege, meget mere end før, i hvert fald, så skal jeg prøve en masse af, i både farver, designs og møbler….. Men samtidig er jeg også lidt nervøs for, hvor det i virkeligheden fører mig hen…..

Nogle vil måske tænke, om jeg aldrig blir “voksen” og falder til ro…. Men det tror jeg faktisk ikke jeg gør – falder til ro altså. Jeg tror jeg ville “dø” langsomt, hvis man tog forandring fra mig….. Men jeg ville ønske, at jeg var lidt mere tilfreds med, hvad jeg egentlig laver…..

Mit hjem er min legeplads, min arbejdsplads…. Men også det sted, hvor jeg kobler af, er mor, er kone, er syg, er vild med dyr og meget meget mere….

Der var en der for nyligt skrev “jeg kan ikke se I skulle kunne hygge jer i jeres stue, det er ren opstilling”…… Og selvom det var ‘en, ud af virkelig virkelig mange pæne kommentarer, så var det den jeg arkiverede….. Bor vi virkelig ikke hyggeligt??? For jeg synes jo netop, at jeg virkelig hygger mig her, at vi har sådan en rar stemning – der ofte forandres – men vi føler ALDRIG at det ikke er hjem, et hjem hvor der er plads til uventede gæster, legekammarater, kreativ leg hos både voksne og børn og masser af gymnastik træning…..

Jeg er faktisk nysgerrig på, hvordan ser I på vores hjem??

 • Reply
  Anne Katrine
  25. september 2019 at 20:29

  Du bor da netop hyggeligt og en af de grunde jeg har fulgt dog længe er at dit hjem ikke er opstillet – men lige tilpas stilfuldt og tilfældigt og indrettet med hjertet ❤️❤️

  • Reply
   Mortilmernee
   27. september 2019 at 13:10

   Kære Anne Katrine

   Tusind tak, og tak fordi du har været med længe, det blir jeg altid så glad for at høre, at man gider, selvom tingene forandrer sig…. Og hvor er jeg glad for du ikke det føler det opstillet, for det føler jeg heller ikke selv :-9

   Rigtig go weekend

 • Reply
  Pernille
  26. september 2019 at 10:21

  Jeg synes det er det mest hyggelige og smukke hjem!!! Jeg sidder ofte bare og kigger i dit feed og finder SUPER meget inspiration til vores eget lille hjem! Jeg er vil med alt hos jer og den måde du sætter tingene sammen, anderledes og fedt! ❤️

  • Reply
   Mortilmernee
   27. september 2019 at 13:09

   Kære Pernille

   Wauw, bare Wauw, det var godt nok fine ord, tusind tak for dem, hvor er jeg glad for at kunne bidrage med inspiration til dit hjem 🙂

   KH Louise

 • Reply
  Maja
  26. september 2019 at 18:45

  Jeg synes bestemt, at Jeres hjem er hyggeligt og emmer af, at I bor der, lever der, og at der er et hverdagsliv med børn’

  Og det tænker jeg særligt, fordi dine historier omkring Jeres hverdag jo også følger med. Jeg har fulgt dig næsten fra starten og har været med fra fransk landstil, chabby chic, retro farveamok, gået all in på naturlige træsorter osv. osv.

  Og dét er da lige præcis spændende! Og levende! Fordi du gør indholdet – både
  billeder og beskrivelser levende 😉 Og derfor blev jeg som tidligere rigtig glad over at se Jeres hjem i bladene igen nu her, ligesom jeg har gjort tidligere, fordi jeg kender det og så alligevel ikke, for der dukker altid et eller andet ny finurligt op, ha ha 😉

  Ps. Jeg undrede mig over, at Jeres vandrørslampe var retoucheret væk på et af reportagebillederne? Og jeg kan ikke tjekke i hvilket af bladene, for de er udlånt til svigermor 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   27. september 2019 at 13:08

   Kære Maja

   Hvor er jeg stolt over at læse dine ord, måske du næsten endda har mere styr på mit hjem end jeg har…. Og jeg har i hvert fald ikke opdaget at lampen er “væk” på et af billederne, det lyder mystisk, det må du lige sende mig et billede af, når du får magasinet retur.

   Men tusind tak for de bærende ord, hvor jeg glad for du stadig er med.

   KH Louise

   • Reply
    Maja
    27. september 2019 at 17:04

    Yes – har lige fået bladet i hænderne igen og sender dig fluks et billede ?

    • Reply
     Mortilmernee
     27. september 2019 at 22:22

     tak

 • Reply
  Gitte
  26. september 2019 at 20:35

  Jeg synes, at jeres hjem ser skønt og inspirerende ud 🙂 Jeg kan virkelig godt lide den måde, som du mixer nyt og gammelt på. Jeg synes, at det ligner et hjem – ikke et udstillingskatalog.

  • Reply
   Mortilmernee
   27. september 2019 at 13:06

   Kære Gitte

   Tusind tak for de søde ord, det var lige præcis det jeg håbede på, at man kunne se 🙂

   Smuk fredag til dig

 • Reply
  Frederikke
  27. september 2019 at 15:03

  Jeg har faktisk altid sagt ‘Jeg vil i hvert fald IKKE bo i sådan et hjem, der kunne være i et boligmagasin’, meeeen jeg må tage det i mig igen, jeg ville nu alligevel gerne bo i dit, stort tillykke med de flotte covers 😉 … og hvis du nogensinde sælger dit flotte franske skab i stuen, så vil jeg gi’ min højre arm (næsten). Jeg har ledt alle vegne efter det perfekte skab i et lille år nu.. Knus og god weekend!

  • Reply
   Mortilmernee
   27. september 2019 at 16:15

   åh det var godt nok søde ord, tusind tusind tak for dem….. Så føler jeg alligevel, at det hele gir mening, når man faktisk godt kan se, at det ER et hjem og ikke en opstilling 🙂

   Jeg prøver at huske dig hvis skabet nogensinde kommer til salg 🙂

 • Reply
  Laura
  8. oktober 2019 at 19:59

  Du bor så inspirerende, smukt og fremfor alt hyggeligt. Kunne være sjovt, hvis du lavede opslag, hvor du samlede alle de forskellige looks rummene har været igennem. Kh. Laura

  • Reply
   Mortilmernee
   15. oktober 2019 at 19:31

   Kære Laura

   Det gør jeg en gang imellem, specielt i forhold til juletræet, det har jeg gjort et par år… Men jeg skal nok prøve få googlet mig frem til billeder igennem tiden af stuen. 🙂 Det ku være et sjovt indlæg at lave 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar