boligindretning Hjem Køkken mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Cafe’ i eget hjem….

28. november 2019

Annonce for Siemens

Mange ting er ren eye candy på billedet her, i hvert fald hvis du spørg mig, men helt særligt er vidunderet i stål, som står lige der, med yndlingskoppen fyldt med kaffe.

Der er nemlig sket det, at vi virkelig har opgraderet på kaffe “maskine” niveau. Vi har investeret i en Siemens espressomaskine EQ.9 Plus, som skaber lækkerier udover det sædvanlige.

Nu skal jeg ikke få det til at lyde som om, at jeg pludselig er blevet den helt store kaffe ekspert, for det er og blir jeg nok aldrig. Men min mand, min familie og vores venner ELSKER kaffe, så det er en udsøgt fornøjelse, at kunne brygge fx en Espresso, Espresso Dopio, Ristretto, Espresso Macchiato, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte, Cafe’ cortado og mange mange flere. På det lille Display kan man simpelthen bare bladre i menuen, og sætte den igang med præcis den kaffe man ønsker. Den kan simpelthen bare gentage den ønskede kaffe, præcis lige så længe man ønsker.

WAUW…..

Der findes mange maskiner der ude, som ikke gør sig så godt på design fronten, men også her, er jeg ret begejstret. Nu har vi et åbent køkken i forbindelse med spisebordet, og det sted, hvor maskinen står, kan vi også se fra stuen. Så det er ret vigtigt for mig, at lige den her del, også harmonere. Jeg synes den så lækker ud på billedet, men jeg havde max optur på, da den rent faktisk kom og blev sat op…… Simpelthen så pæn et match ind i vores køkken:-)

Nu bor vi ikke i verdens største by, faktisk har vi kun ‘en cafe, alene det at vi har en, er nok egentlig en luksus…. Men, jeg gider ikke på daglig basis hænge ud det ene sted i byen. Når jeg har møder og veninder, foregår det her fra mit eget hjem. Min arbejdsplads er jo her, i egne rammer, så lige præcis på det punkt, kommer maskinen også ret godt til rette.

Jeg savner 2 ting fra mit gamle kontor, mine kollegaer, og maskinen i køkkenet, fordi den også kunne lave fx en Caffe Latte, som jeg er fan af. Og nu, har jeg ‘en af de to ting opfyldt, som jeg drømte om, at mit “hjemmekontor” kunne indeholde….. Og tro mig, både kunder og gæster, er max fan af vores nye ven i køkkenet.

Jeg er ikke typen, der magter sådan noget med at stå og male bønner, og piske mælk og alle de der ting. Jeg vidste godt, at det er det absolut mest optimale, og at kaffesmagen med nyristede bønner overgår alt. Men derfra, og så til at stå og mixe det for en kop kaffe, det gider jeg ikke…. Men Siemens espressomaskine EQ.9 plus, den klarer det hele. Den maler selv bønner når den laver en kop, den pisker mælk i den mængde den bestilte kop ønsker, og sågar en hel kande, hvis man har lyst til det….. Mulighederne er uendelige, vi skal simpelthen bare igang med udforske det hele 🙂

Jeg sys bare det er så fedt, når min mand er mest til en sort kaffe med en smule mælk, min mor er vild med en Latte Macchiato, jeg er til en Caffe Latte og min far er til helt almindelig kaffe med sukker…. BUM…. Så laver maskinen bare lige 4 forskellige varianter, uden det store besvær. LOVE IT.

Værd at vide

  • baristaMode: 5 vigtige parametre som bidrager til kvalitetskaffe eller espresso: Kaffens styrke, mængde, kaffens temperatur, forholdet mellem kaffe og mælk samt brygningshastighed. Bliv din egen barista ved at skifte fra normal tilstand til baristaMode. 
  • autoMilkClean:  autoMilkClean-funktionen rengør automatisk efter hver mælkedrik og udfører vedligeholdelse for dig.  
  • dualBean-systemet: Fordelen ved at opbevare to forskellige type bønner i separate bønneholdere og kværne dem i forskellige møller, hvilket sikrer ren smag.
  • oneTouch DoubleCup: Bryg to kopper kaffe på samme tid med et enkelt tryk. Selv cappuccino og andre drikke med mælk.
  • Personlige indstillinger: Med de private indstillinger er det muligt at oprette profiler på displayet og gemme dine personlige kaffefavoritter.
  • Home Connect: EQ.9 Plus kan tilsluttes og styres via en app. 

Derfor en kæmpe anbefaling her fra, hvis man ganske enkelt, har lyst til at tage cafe’ besøget hjem i egne rammer, og samtidig opretholde den optimale kaffesmag 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar