Ambassadørskab boligindretning forandringer Hjem Inspiration Montana mortilmernee.dk

Soveværelse i nye klær…

8. december 2019

Annonce Montana

Søndagsreflektion har idag idag ren lækkerhed på linjen….

Mens jeg lå under min dyne det meste af den forgangne uge, ankom der en del store kasse fra Montana. Jeg har ventet et par måneder på dem, da det er møbler som er lavet i præcise mål og farveønske fra mig 🙂 De ankom derfor direkte fra fabrikken i onsdags, og havde stadig en frisk nymalet duft, da vi pakkede dem ud 🙂

Ren Eyecandy, kasse efter kasse….. Jeg lå under min dyne, med “glasskår” igennem halsen, mens Jesper synes det var så synd for mig, at han simpelthen gik igang med at pakke ud og montere, så jeg havde lidt lækkert at beundre undervejs.

Møblerne i vores soveværelse er nemlig blevet udskiftet med meget smukke moduler fra Montana, i forskellige fine farver.

Jeg har bevidst valgt nogle rolige farve nuancer, fordi det gerne må holde lææææænge, fordi jeg ofte har brug for ro for øjet i mit soveværelse, og fordi jeg simpelthen synes deres nye pasteller spiller max.

De 3 kommoder er i farven vanilla, hvor modellerne på væggen er i farven Oyster. Til forveksling kan de godt ligne hinanden, men irl er de faktisk meget forskellige, uden på nogen måde at larme. Bare så lækkert.

Oven på kommoderne har vi så et lille fag med bakker, hvor farverne er forskellige, og ligeledes i modulerne på væggen, har jeg valgt et fag med bakker i forskellige farver. På den måde kom der nemlig alligevel lidt sjov og ballade med i sammensætningen, uden på nogen måde at være for vild.

Jeg elsker det…. Synes simpelthen bare det er SÅ pænt til vores soveværelse, at de møbler nu omfavner mine øjne, inden jeg lukker dem hver eneste aften, og de er det første jeg ser, når jeg vågner om morgenen.

Så selvom jeg efterhånden er ved at være oppegående igen, så har det på ingen måde være en straf at ligge der ude de sidste par dage….

Glæder mig til at høre hvad I synes 🙂

 • Reply
  Marie Eigen
  8. december 2019 at 17:24

  Hold nu op, hvor er det bare helt vildt pænt! ?????❤️

  • Reply
   Mortilmernee
   8. december 2019 at 21:44

   tusind tusind tak Marie 🙂

 • Reply
  Katrine
  9. december 2019 at 8:34

  Jeg synes det er meget smukt! Egner skabet på væggen sig til tøj? Også hængetøj? Og hvordan ser det ud nederst? Er det boret fast i væggen og svæver eller står det på fødder? Hvad koster den læsning i soveværelset cirka?

  • Reply
   Mortilmernee
   9. december 2019 at 11:13

   tusind tak

   Skabene på væggen egner sig ikke til tøj nej, dem vi har valgt er ikke dybe nok til fx bøjler. Men der findes garderobe skabe, og mange mange smukke skabsløsninger at vælge. Vi havde ting i skabene der var her før, og det er det samme nu, så vi havde ikke behovet for at have tøj i lige netop disse. Men rent prismæssigt er meget forskelligt alt efter str og mål, jeg foreslår du prøver at ligge i kurv på montanans hjemmeside, så kan du hurtigt fornemme hvor det ligger prismæssigt, i forhold til de ønsker I måtte have 🙂

 • Reply
  Caroline Due
  2. marts 2020 at 16:09

  Sikke en dejligt soveværelse?Jeg er “helt dårlig” med dit fersken/rosafarvede sengetøj. Må jeg spørge hvor det er fra? Kh. Caroline

  • Reply
   Mortilmernee
   3. marts 2020 at 13:15

   Hej Caroline

   Ja det kan du tro du må, det er fra Aiayu 🙂

 • Reply
  Tatjana
  14. november 2020 at 7:48

  Hello. Today we plan to order a tall Montana cabinet / chest of drawers. It will become like your tall bedroom closet. Beautiful. Now my questions: What color are the buttons to open? Oat, vanilla, …? And do you also have Montana bedside tables? If so, in what color? I am enthusiastic about your house and the facility !!! Many greetings from Germany, Tatjana

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar