Mit liv

Ugen der gak….

21. februar 2020

Ja den var altså lidt gak gak, jeg har faktisk ikke skrevet forkert…. Det har været en lidt atypisk uge, men på den fede måde.

Ingen uger er ens i det arbejde jeg har, og det synes jeg absolut er en af fordelene, og det jeg godt kan li ved det. Der kan dumpe en opgave ind som skal løses asap, og når man har flexibiliteten i sin dag som jeg har, så kan den slags jo som udgangspunkt sagtens lade sig gøre.

Det første der slog mig da ugen startede mandag morgen, var lyset…. Ja altså jeg ved godt, at det stadig regner og stormer i tide og utide, men der var lyst, da pigerne gik mod skolen, og det var fantastisk. Det er alligevel vildt, så hurtigt det rykker hen over sådan en vinterferie. Så alene det, at vågne mandag, og starte dagen i lysere stunder, det var SÅ fedt.

Samme følelse fornemmes om eftermiddagen, hvor vi drager til gymnastik med pigerne, her er lyset også fuldstændig til stede nu, og det skaber så meget energi.

Jeg kan mærke det ind i knogler og sind…. Det der tunge, det letter lige så langsomt, og det siger virkelig noget om, hvor meget det vægter, når det bare er gråt i gråt.

Jeg har haft sådan en uge, hvor jeg har haft mange mange timer i telefonen, sådan er det nogen gange, også pga den placering jeg har rent fysisk. Meget af min sparring og vidensdeling, det foregår ofte over telefon, når jeg nu ikke har samme mulighed for at joint de smukke events i København.

Jeg skulle ha været afsted i tirsdags, til en biografpremiere, og et par dejlige møder, men logistikken gik ikke op her hjemme, så møderne må jeg have til gode, og den skønne film “En helt almindelig familie” med dejlige Neel Rønholt, den må jeg se i vores lokale biograf istedet. Den ser helt fantastisk ud.

Igår var jeg hensat til en dag i kælderen, vores hus var lejet ud, så mens omkring 20-25 mennesker arbejdede for fulde gardiner i vores gængse rammer, så holdt jeg skansen i kælderen. Jeg kunne også bare være taget ud af huset, men ofte har de nogle spørgsmål i løbet af dagen, og så er det bare rart at være der. Alt gik heldigvis forrygende, de var meget tilfredse, og nu glæder jeg mig max til at se den kampagne, som blev skudt i vores små rammer.

Torsdag aften var første opvisning for pigerne, og de to damer havde alverdens sommerfugle i de små maver…. Og det havde jeg virkelig også…. Nu starter det, sådan ægte…. De næste 2 måneder bliver hæsblæsende på den front, allerede i næste uge har de 2 mere, og sådan går det slag i slag…. DET ER SÅ FEDT 🙂

Imorges, hvor jeg var rundt med støvsugeren, det kræver naturligvis lidt af en rengøring når der har været sådan et ryk ind, så ser jeg det smukkeste lysspil på væggen hos Merle. Solen ramte et spejl, og på væggen dansede alverdens skygger…. Det bekræfter forandringen…. For 1 måned siden, havde jeg bare kigget væk og tænkt ingenting, men idag, stopper jeg op, smiler og ser det….. Og det er den forandring, jeg mærker i kroppen…. Der er bare et helt andet og lysere syn på tingene.

Montana modulerne er en del af mit ambassadør samarbejde med dem.

Og så kan den weekend ellers bare komme an, imorgen skal vi holde Neels fødselsdag sammen med en af hendes veninder, det skal foregår i…… DAM DA DA DAM….. En trampolin hal, Ja suprprice, men de er begge gymnastik piger, så vi synes ligesom det ga ret meget mening….

En lidt atypisk uge, som nok alligevel er mere typisk end jeg sådan lige regner med, set i bakspejlet, føles den bare så skør, fed og fyldt med energi, og det håber jeg, man kan opleve helt der ud igennem skærmen.

Må I alle får en forrygende weekend 🙂

 • Reply
  Venterpaavinblog
  21. februar 2020 at 21:29

  Lyder som en perfekt måde at fejre på – god fest til Neel??.

  • Reply
   Mortilmernee
   24. februar 2020 at 8:25

   Bedre match findes næsten ikke, tusind tak 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar