Hjem Mit liv

Energiforladt, gode nyheder og bøger væk fra gulvet…

6. december 2021

SUK…. Jeg er nedlagt, igen….. Det er kun 7 uger siden, at hosten forlod mig sidst. Den gang lå jeg i sengen over en uge, efterfulgt at hoste 2 uger. Vi var MANGE i samme båd, fornemmede jeg ud fra de perioder, hvor jeg orkede at tjekke ind på de sociale medier…. Mangel på immun forsvar, tænker jeg det må være. En af de mange trælse eftervirkninger, der kommer når alle har været i lock down. Jeg fejlede stort set intet i de 2 perioder.

Og nu er jeg så ramt igen ( og igen ligeså, er virkelig mange andre ). Det startede tirsdag i sidste uge, jeg gik straks under dynen, i håb om at snuppe noget i opløbet, men det blev bare værre og værre, jeg hostede stort set fra day one, og det gør jeg så stadig. Energien har 100% forladt min krop, jeg orker ikke en dyt, og jeg er SÅ træt, også fordi, nattesøvn har været ikke eksisterende i en uge nu….

Men midt i alt det her, var Neel til sin sidste fys i torsdags, jeg har ikke turdet skrive så meget om det før nu, for vi har mærket i de sidste par uger, at det gik rigtig godt med hendes knæ, men samtidig turde vi ikke helt tro på det…. Det gør vi nu, hun var både til træning, samtidig med de sidste 2 fys behandlinger, og selvom hun gav den fuld gas – mærkede hun intet, og dagen efter, prøvede han virkelig at trykke ind og provokere det, men intet mærkede hun. Det betød, at hun mirakuløst fik lov til at deltage ved weekendens Silkeborg cup. En spring konkurrence dag, som hun havde glædet sig til i 2 år. For 2 år siden var hun med, som tilskuer, for at heppe på Merle, og hun ville SÅ gerne selv have deltaget. Sidste år, blev den aflyst pga corona, og indtil sidste uge, troede vi så, at denne ville blive aflyst, for hende, pga knæet. Men sådan blev det ikke, og hun var med, og gav sig fuldt ud, hun var SÅ GLAD….. De var 5 piger afsted fra talentholdet, og alle gjorde det pisse godt. Min Merle endte endda med en bronze medalje i trampolin…. wauw….

Så her, 8-9 uger efter hun fik smerter til en træning, er vi vidst endeligt kommet ud på den anden side. Simplethen så glad på hendes vegne, hvor har hun dog savnet sin gymnastik.

Desværre, måtte jeg følge dagen hjemme fra mit sygeleje. Jeg var ellers testet negativ, og håbede på mirakler lige til det sidste, men det skete ikke. Jeg var bare vissen….. Min veninde opdaterede mig hele dagen med film af alle pigernes spring, så jeg følte jeg var lidt med. Men det var nu bestemt IKKE det samme….

De kørte hjemme fra kl. 06.15 og ramte hjemme på matriklen kl. 20.45, det var en meget lang dag, og jeg var naturligvis glad for, at jeg ikke var taget med, dog følte jeg mig nu alligevel helt hægtet af, med alt det de havde at fortælle da de kom hjem. Men pyt, de havde haft en fest, var meget glade og tilfredse, og så kunne jeg i princippet ikke ønske mig mere.

Søndag endte med at blive en travl dag. Jeg har nemlig købt en reol. Alle mine smukke bøger, har længe stået i bunker på gulvet i stuen, og det har egentlig set meget hyggeligt ud, men jeg har bare noget med reoler og masser af bøger. Jeg kan virkelig godt li dem, og jeg gemmer et utal af dem på instagram.

Så jeg har købt en enkelt sektion, af den metal reol, som jeg altid har været aller mest vild med, og den kom i fredags. Farven viste sig, at gå lidt for meget i tråd med den creme farvede kalkmaling vi længe har haft i køkken/alrum. Så inden jeg fik set mig om, var vi igang med at male hele det rum hvidt, så den smukke reol kunne komme op. Og ikke gå helt i ‘et med væggen.

Det tog desværre hele søndagen, Jesper tog den støtte tørn, han kunne jo godt se på sin klatøjede kone, at der ikke var så meget komme efter. Pigerne bagte lækker kage, og jeg endte så med at hente aftensmad på mc d.

Igår aftes var malingen tør nok til at billeder kunne komme retur, og reolen blev monteret.

Jeg kunne derfor heller ikke helt lade være med at fylde den op med det samme. Hvilket til min store begejstring, blev præcis som jeg havde drømt om.

Så nu har vi altså et helt nymalet køkken/alrum, og den smukkeste reol fyldt med bøger lige her bag ved spisebordet. Og jeg elsker det 🙂

Lige nu er her en snert crowded pga julepynten, og måske skulle man have ventet til det hele er væk igen, men jeg er nu så glad for, at vi alligevel gjorde det igår, så jeg også kunne jule dimse lidt på den.

Here it goes 🙂 Kan I li den?

 • Reply
  Helle
  6. december 2021 at 22:03

  Super super smukt!

  • Reply
   Mernee
   7. december 2021 at 7:33

   tusind tak 🙂

 • Reply
  Pia Friis Jensen
  10. januar 2022 at 12:54

  Hej Louise
  Hvor er din reol flot og funktionel 🙂
  Kan du evt oplyse navn og pris – den vil nemlig passe perfekt på en væg i vores hjemmekontor.
  Med venlig hilsen
  Pia

  • Reply
   Mernee
   12. januar 2022 at 9:05

   Hej Pia

   Den er fra Erfa, og findes i mange forskellige størrelser, du kan se priser og mål på deres hjemmeside, bare google erfa, så kommer den frem.

   Håber det lykkedes dig at finde en der passer til dig 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar