Hjem Køkken

Min mand siger jeg har “nosser”….

2. oktober 2020

Reklame for Reform, da køkkenet er købt med rabat

3 måneder er det siden, at vi sad med kæmpe store sommerfugle i maven, og trykkede køb på vores vildeste beslutning, næstefter vores huskøb. For os var det her IKKE det sikre valg, men det var det fedeste valg. Købet blev endda gjort, uden nogensinde at ha besøgt et showroom eller set det live. Jeg gik udelukkende med min mavefornemmelse.

Min mand blander sig normalt aldrig i, hvad jeg gør med vores hus, og hvilke ting der skal laves, han har kun en holdning, når han selv rent fysik er indblandet i udførslen, og derfor var han også ret vigtig i den her brik, da det har været en pænt omfattende proces.

Der var en mening med “galskaben” da vi i sin tid gik igang med at høvle det grå epoxy af vores gulve. For jeg havde sagt til Jesper, hvis vi skal gå med det her køkken, så SKAL gulvene fikses, ellers kommer det slet ikke til sin ret, som det her køkken fortjener. Han sagde ja, og han knoklede…..

I onsdags ankom vores længe ventede og top vidunderlige køkken- fronter, sokkel og greb. Vi har beholdt vores skelet fra IKEA, men ellers bliver resten skiftet. Det er sådan noget Reform kan, nemlig at lave fronter, til køkkener man har i forvejen, hvilket er fantastisk, så man ikke behøver at skifte det hele.

Vores valg af køkken hedder MATCH, og er et samarbejde der er foregået mellem Reform og Muller van severen. Et hack om man vil 🙂

Muller van severen er repræsenteret flere steder i vores hjem, vi har en stol ved spisebordet der fra, jeg fik den fantastisk stol i stuen til min 40 års fødselsdag, vi har en lampe der fra, og vi har bestik der fra. De fleste af de ting vi har, er et samarbejde med Muller van severin og Valerie Objects. Men ikke køkkenet, det er kun Muller og Reform der står bag det.

Jeg har elsket det her køkken fra 1. sek jeg så det, og som der står beskrevet på ELLE.dk – kan jeg kun sige, at jeg er fuldstændig enig.

Match, Muller Van Severen for Reform.

Det er ualmindelig godt gået at vinde en international designpris for et køkken, der er hacked, men ikke desto mindre er det lykkedes for danske Reform at skabe opmærksomhed og gode vibrationer om deres legesyge samarbejde med den belgiske designduo Muller Van Severen. Det multifarvede køkken er på alle måder enestående. Godt gået!

Vi vaklede dog meget, skulle vi gå “safe” og vælge et godt roligt og klassisk look, eller skulle vi lytte til mit hjerte, som bankede så hårdt for det her køkken.

Vi valgte det sidste, og nu er det her…. Næsten…..

Min mand, der efter en 9 timers arbejdsdag, brugte hele onsdag aften på samle vores ø – da bordpladen skulle monteres torsdag morgen – han var så fornøjelig. Selvom han var træt, hørte jeg ham gå og fløjte, og da han begyndte at se udtrykket som en helhed udbrød han

Skat, jeg er så pisse glad for du har nosser til at vælge sådan nogle fede ting til vores hjem”

Det er meget sjældent at høre disse ord fra min mand, så jeg ved bare, at lige her, da har han samme vilde optur som mig. Vi har simpelthen fået det fedeste køkken vi ku forestille os.

På billederne her, er vi knap færdige, status er nemlig, at bordpladerne lige nu, er i impræneringsfase, og skal tørre 24 timer endnu, der mangler også at blive lavet en tilpasning på langsiden, og ligeledes sokkel. Vores quooker og vand må derfor også først tilføres imorgen, og den “pind” der ligger på øen, er med til at fastholde den undersænkede vask indtil den er tør.

Men jeg kunne simpelthen ikke vente med at dele det mere, for jeg er så helt genneført pisse hamrende lykkelig for det her køkken. Det hele gir bare mening nu 🙂

Jeg skal naturligvis nok dele billeder igen når det er helt færdig, men jeg er ret sikker på, at I sagtens kan danne jer et indtryk af, hvordan det blir som helhed…. Lige om lidt….

 • Reply
  Helle
  3. oktober 2020 at 10:47

  Det er SÅ smukt!

  • Reply
   Mernee
   4. oktober 2020 at 13:23

   tusind tak 🙂

 • Reply
  Lene B.
  3. oktober 2021 at 16:57

  Jeg ved det er et gammelt post, men jeg leder med lys og lygte efter det lille rød/hvide tæppe i har liggende i jeres køkken. Ved du hvad det hedder og hvor man evt. kan købe det. Håber du kan hjælpe.

  • Reply
   Mernee
   5. oktober 2021 at 12:11

   Hejsa

   Tæppet er købt i studio X i København, mener det har det endnu 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar