Ambassadørskab Mit liv Seriekærlighed

Tweens favoritter på Viaplay

5. november 2020

Annonce for Viaplay

Med 2 tweens i huset, en på næsten 10 og en der lige er fyldt 12, er det nogen gange lidt svært hvad deres interesse egentlig er i forhold til hvad de streamer.

Jeg har derfor idag “interviewet” mine tøser, og spurgt ind til, hvad de sådan har af favoritter her på Viaplay. Det har selvfølgelig ændret sig MEGET med årene, og nogen gange, synes jeg måske også, at de ser noget der er lige en tand over deres alder. Som forældre er det naturligvis min opgave at styre det. Men særligt Neel, er MEGET optaget af gys, så hvis der er en særlig film, hun virkelig gerne vil se, så ser vi det gerne sammen med hende. Så er det nemmere at navigere i, om det er noget vi skal slukke for, eller fornemme om hun kan rumme det.

Merle har gennem det sidste lange stykke tid læst Harry Potter bøgerne, i skrivende stund er hun halvvejs i den sidste. Og hver gang hun har afsluttet en, har vi set filmen. Når hun er færdig med Harry Potter vil hun kaste sig over Hobitten 🙂

Neel har netop afsluttet den sidste bog i serien Vildheks, så den skal vi se sammen her i den kommende weekend.

Men over den seneste tid har følgende liste været det som har optaget dem mest. Nogle af dem har vi også lejet gennem Viaplay.

Familen thunderman – som jeg ikke ved ret meget om, men de er virkelig glade for de produktioner der ligger fra Nickelodeon på Viaplay.

Nicky Ricky Dicky & Dawn – er også en Nickelodeon.

Game shakers – Også en Nickelodeon

Henry Danger – Og også Nickelodeon

Harry Potter filmene – som jeg også elsker rigtig højt, det er en sand fornøjelse at sidde og se dem sammen. Dem har vi lejet gennem Viaplay

Ringenes Herre filmene – har Merle og jeg set sammen. Det er nok en af mine egne absolutte favoritter. Merle er ligesom jeg, ret opdraget af det her “eventyr” univers, så hun var ret opslugt.

Hobitten filmene – Skal vi nok se inden hun når at læse den. For den snakker vi meget om snart at kaste os over.

Spiderman – Dem er Merle startet på for nyligt. Hun er startet ud med den allernyeste, indtil vil lige informerede hende om hvilken der ( i os forældres optik, er den ægte spiderman ) ha ha, så nu ser hun dem i “rigtig” rækkefølge. Dem er hun også meget optaget af.

Vildheks – Skal vi leje sammen her i weekenden, de bøger har optaget Neel meget, så den glæder vi os til at se.

The Escape Room – var en gyser som Merle først havde set, og som hun introducerede Neel for, den er de begge meget optaget af. Men har man børn der ikke er så vild med den her genre, så skal man ikke kaste sig over den.

Divaer i junglen – På reality siden har begge piger også været helt vildt begejstrede for divaer i junglen. Det er virkelig ikke lige noget for mig, så det har de set sammen, og de har haft en fest undervejs. Det er tilsyneladende go underholdning for små unge mennesker… ha ha

På animations listen har de følgende favoritter

Kæledyrenes hemmelige liv 1 og 2 – rigtig søde film

Den lille afskyelige snemand – virkelig også fin film

Grusomme mig 1, 2 og 3 – De her er lige mig, dem er jeg personligt ret vild med

Jagten på snemonstret – også en rigtig go film

Familien Adams – siger pigerne er rigtig go

Syng – Ganske fin film

Dragerytterne – Rigtig gode film som vi også har set sammen

Shrek 1, 2 og 3 – Altid en go klassiker hvis forældrene er med

Nu er det jo desværre ikke så aktuelt med kommende skiferier, og lange køreture. Men generelt, har vi også brugt Viaplay rigtig meget når vi har kørt på ferie. Så har pigerne downloaded alle favoritterne på deres Ipad, og så ligger de klar til at se offline på de lange køreture.

Så alt i alt virkelig mange gode ting at kaste sig over, og i mange forkellige genrer 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar