Mit liv

Lockdown dag 348.640.34

18. januar 2021

Ja for hvem tæller egentlig mere, jeg er stoppet for længe siden, det var først i lørdags det gik op for mig hvad uge vi var på vej ind i, jeg har ærlig talt overhovedet ikke styr på det. Dagene ligner hinanden, og mønstrene gentager sig selv dag efter dag efter dag…

Men alligevel, så har den her weekend været go ved mig. Solen var fremme, frosten var skarp og fastelavnsboller er blevet kørt i hobetal….

Jeg ved ikke præcis hvad det var, det gjorde, at jeg pludselig følte det hele en anelse mindre tungt. Men det gjorde jeg bare, her henover weekenden…. At tage hul på denne uge, føltes meget lysere end den forgangne. Jeg skal ikke kunne sige, om jeg er helt tom og tvær når vi igen kommer længere hen på ugen, men lige for nu, der holder jeg kramp agtigt fast i, at det hele ikke er lort og lagkage….

Fredag aften startede med hjemmelavede burgere, rødvin og serie dans i køkkenet. Pigerne holder jo fast i alt hvad der minder dem om deres træning, og deres spinkle håb om opvisninger i det fjerne, gør jo, at de stadig gerne vil kunne huske det de nåede at lære…. Det var en sand fornøjelse at sidde og kigge på….

Lørdag startede Jesper og jeg med en lang gå tur i solens skær, det var piv hamrende koldt, men det var rart og friskt…. Efter gåtur bagte pigerne fastelavnsboller, og pludselig opdager vi, at Jesper har lagt vores 15 meter lange airtrack op i carporten. Pigerne var elle vilde, og selvom det var piv koldt, og det “kun” blev til 3 kvarter med “basis” spring, så var det en kæmpe fornøjelse for dem at være bare lidt i gang. Lørdag aften var vi sammen med nogle af de få mennesker som vi befinder os i bobbel med….

Søndag fik vi styr på alle indkøb til ugen, det har været et af vores nytårsforsætter, at vi skal prøve lave madplaner for en periode, og indtil videre, der kører det overraskende godt….

Om eftermiddagen var pigerne og jeg en tur ved vandet. Det bed i kinderne, og der var is på de små “søer”. Det var til stor fornøjelse for de unge damer, de skøjtede rundt og glemte alt om den isnende kulde. Isen knagede liiiiidt for meget under mig, så jeg blev på “land” og observerede barnelatter og skøjtedans her fra 🙂

Og således sluttede søndagen, med hjemmelavede pizzaer og opladning af diverse apparater, så de var klar til mandag morgen.

Vand gør altid noget godt for mig, og efter de seneste indlæg, som har haft en pænt negativ undertone, så synes jeg også, det var på sin plads, at nævne når det hele ikke er så træls. Og sådan har jeg det bare lige nu…. Vi skal ud og finde noget mere vand næste weekend.

I den her uge ved jeg også, at begge pigernes hold kommer til at lave noget online træning, som gør, at de ikke føler hjemmetræning er helt formålsløst. Bare det, at vi skal huske et tidspunkt om eftermiddagen, der bryder med de leverpostejsdage, som glider ud i hinanden…. Jeg er fan, og taknemlig for, at pigerne ikke føler sig helt glemt…..

Så hej mandag, du var helt okay….. Lad os fortsætte ugen i samme spor 🙂

 • Reply
  Gitte K
  19. januar 2021 at 9:24

  Så fine billeder – må jeg spørge, hvor det fine fyrtårn står? Det ligner fyrtårnet fra Anne på Grønnebakken ..

  • Reply
   Mernee
   19. januar 2021 at 15:06

   tusind tak, og ja det må du, det står ude omkring hotel vejle fjord, hvis man går tur langs vandet??

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar