Mit liv

Nå, hvad lavede du så idag??

28. januar 2021

Okay…. Mit positive mindset er virkelig på prøve i den her uge….. Jeg er ellers tidligere oppe end normalt, eller i hvert fald badet, i tøjet og klar ved computeren kl. 8, det plejer jeg først at være kl. 9. Men i tilfælde af jeg igen skulle komme forbi et google meet iført et håndklæde, så er jeg altså også klar kl. 8…. Iført tøj 🙂

Men jeg er så så træt af at se på de samme 4 vægge dag ud og dag ind…. Begge pigerne sagde her til morgen, åh hvor vi glæder os til at komme i skole igen…. Det er faktisk første gang jeg hører dem sige det sådan højt, på eget initiativ.

Jeg prøver dagen lang, at holde humøret og energien kørende, at lave et eller andet, jeg ikke lavede dagen før, men hold fast hvor er det svært. Køleskabet byder på det samme kedelige pålæg, der er INGEN nye serier at kaste sig over, jeg sværger, jeg tror snart jeg har set ALT….. Der er ikke flere nye ruter at gå i vores lille bitte by og ingen oplever noget som helst man kan snakke om, når man mødes eller snakker over telefonen.

Heldigvis har jeg i den her uge haft et par maler projekter jeg har kastet min kærlighed over, der skete en del i gangen i starten af uge, og her slut på ugen, er det Merles værelse der får en omgang. Og det er helt sikkert grundet de her opgaver, at jeg stadig har opturs dage, hvor det hele ikke føles så sort.

Når skolen er forbi, og dagens fastelavnsboller er indtaget, brænde hentet ind, indkøb er gjort, mails er besvaret, billeder redigeret, så rammer vi hen på eftermiddagen, og jeg er så træt…. bare træt….. så når Jesper træder ind af døren, ligner jeg en, der har ligget på sofaen hele dagen. Det har jeg ikke, men sådan ca. hver dag, ligger jeg der når han kommer hjem….. Og spørg “nå hvad har I så lavet idag”…. Joooo, sådan ca. ikke en skid…. Alle er trætte af det her, alles lunte er kortere end kort. Huset støver, opvaskemaskinen er ved at få stress og ja…. Jeg er bare træt af det….. Jeg burde begynde at løbe, især med alle de fastelavnsboller der bliver kørt ned, men det gider jeg heller ikke…. Jeg er simpelthen bare kørt ned af ugidelighedsvej…. Og det ser ud til der går lidt til, før jeg møder en mulighed for at lave en U-vending.

Solen er dog begyndt at skinne, og dagen er tiltaget med en god times tid. Det kan mærkes både morgen og eftermiddag, særligt på de lyse dage….. Og det er lige præcis de stunder, der gør, at man trækker vejret dybt, og igen hiver et eller andet superhelte gen frem, der vil hjælpe os igennem endnu en uge…. Og ja, nu siger de, at der går mindst en måned mere med forlængelse……Og ved I hvad, jeg vil godt nok også hellere at de forlænger henover vinterferien, og så forhåbentlig ALRIG skal lukke ned igen, end at de åbner for en enkelt uge inden uge 7, og sætter det hele over styr, så vi får en meget længere periode der skal lukkes ned igen. Det tror jeg ærlig talt ikke de små snart kan finde ud af….. Men nu må vi se, de snakker jo om de små skal afsted lidt før, så hvis det gælder til og med 4. klasse, så vil det her i husstanden betyde at Neel kan komme afsted, men ikke Merle. Og det er da også ret specielt….

Så i min optik, har jeg sådan et holdud-barometer inden i, der lige nu føler jeg skal bestige et bjerg svarende til ca. 14 dage. For om 14 dage, er det vinterferie, og der tjekker vi ud af det der online skoleræs. Vi bestemmer selv hvad formiddagen skal gå ud på, om vi skal køre en tur, sove lidt længere, i det hele taget, bare trække stikket lidt fra den virkelighed som vi alle er så vanvittig trætte af. Jeg ved godt, vi stadig befinder os i de samme rammer, men vi bestemmer dog selv over dagene og tiden. Og det glæder jeg mig til……

Yep.. Endnu et indlæg om alt eller intet. Du bestemmer selv, men jeg ville bare sige, at hvis I har det nogenlunde ligesom ovenstående, så er I ikke alene. Vi er mange i samme båd, og nogengange, er det bare rart lige at læse, at man ikke skal have dårlig samvittighed over at føle sig ugidelig….. For det er helt og aldeles forståeligt i disse tider.

Rigtig go aften

 • Reply
  Lene B.
  28. januar 2021 at 17:24

  Hvor er det godt skrevet. Tror du rammer meget godt hvordan størstedelen af os føler lige pt. Jeg følte mig ramt og det var på den gode og forstående måde.

  • Reply
   Mernee
   31. januar 2021 at 12:27

   Tusind tak for dine ord, og for at bekræfte, at vi ikke er alene, selvom vi føler os sådan i disse tider.

   Kram fra mig

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar