Mit liv

Heldigvis smelter isen nu…..

15. februar 2021

Ja, måske en lidt besynderlig overskrift….. Og jeg har VIRKELIG elsket den hårde vinter frost. Jeg håbede den kunne tage livet af Corona, det kunne den ikke, men jeg nød de dage, hvor sneen dalede, og de tykke fnug blev liggende. På min daglige morgen gåtur frøs min ånde til is i pelsen på min hat, og mine kinder var mere pink end huen på mit hoved. Det har været dejligt og friskt…..

Nu vender det, tilsyneladende med en lille snestorm over det ganske danske land, for i løbet af ugen, at blive til lunere dage. De snakker faktisk om sol og 10 grader på lørdag….. Det bliver dejligt.

MEN….. Min overskrift, lad mig komme tilbage på den, for jeg blev så utrolig frustreret, da min instagram igår flød over med et væld af mennesker på søerne i København. Jeg forstår godt, at vi alle efterhånden er drevet så langt ud, at vi har svært ved at holde fast. Jeg forstår det…. VIRKELIG….. Men når jeg så alligevel ser, at der samlede sig SÅ mange mennesker i store grupper, uden der var nogen myndigheder der trådte ind, så bliver jeg ked af det…. For det er jo lige præcis derfor, at vi lider dag ud og dag ind. Jeg hørte i dag en politi mand udtale sig, at han ikke var bekymret idag, men jeg taler også om weekenden….

Samsø, der ikke har ‘en eneste smittet, må ikke åbne noget som helst, store Kommuner med enormt lavt smittetal, der ikke er åbner. Og jeg læste igår, at der pt ikke en gang beregnes på at 5. – 8. klasse skal tilbage på skolerne….. Så bliver jeg sgu ramt, det gør jeg virkelig…. Hvis en festlig dag med varm kakao på nogle is glatte søer, kommer til at betyde, at vores børn nu måske først tidligst kommer retur efter påske…. Det kan de simpelthen ikke være bekendt.

Jeg lagde en story op på instagram, som lagde min indbakke ned, jeg var IKKE alene med de her følelser…. Og derfor, synes jeg også, at de her i dagens indlæg, måtte have lidt spalteplads.

Så derfor glædes jeg over, at isen smelter nu – I sønderborg har man grundet Corona ikke en gang åbnet søen der plejer at blive skøjtet på….. For at sende et signal om, at man IKKE skal samles….

Når jeg så til gengæld ser, at de snakker om 10 grader og sol til weekenden, så vil scenariet nok gentage sig, i anden format…. Desværre…. Men for nu, var jeg bare nødt til at sige det her højt….. Søde med danskere…. Vi er så mange, der heller ikke magter det her længere. Vores børn savner så meget sine kammerater, sin sport, sit sociale netværk. Butikker og virksomheder bukker under, restaurationsbranchen bløder…. Og sådan kan jeg blive ved….. Det må kunne lade sig gøre, at trække luft, med lidt større afstand……

Og lad os så håbe, alle sammen, at der snart bliver lempet på de restriktioner, så der ikke behøver være den her angst for at nyde livet sammen med andre…..

Og så ikke mere om den sag….. Hvis forårets komme, og vaccinerne, der tilsyneladende lige pludselig vælter til Danmark, kan det være, der alligevel er håb forude….. Jeg krydser alt hvad jeg har…..

I sidste uge lavede jeg en lille house tour på min instagram, den tog I virkelig pænt imod, og tusind tusind tak for det. Det er så hyggeligt, at I har lyst til at kigge med, selvom den var hele 6 minutter lang. Jeg tænkte om jeg skulle lave en foto variant, og udgive her på bloggen, det kunne jeg gøre om et par uger faktisk :-). Men hvis I vil med på housetour, kan det gøre lige HER.

Ellers vi jeg bare slutte indlægget af med et par glimt fra ugen der gik, hvor min mand kastede sig over de lækre Semla Fastelavnsboller og sneen lå smukt over vores lille hus ….. Nu er pigerne tjekket ind i vinterferie, og er pt på overnatning hos mine forældre….. Så der er lige et par arbejdsdage til mig, inden de kommer retur igen 🙂

Små fine æsker fra lillecitron
 • Reply
  Ida
  15. februar 2021 at 21:49

  Jeg blev også forarget da jeg så de mange mennesker på søerne i KBH – men så tænkte jeg: I sidste uge havde vi besøg af mine forældre. Dermed var vi seks i huset, ergo brød vi forsamlingsforbuddet med én. Endda indenfor, som er endnu værre end at være udenfor. Min pointe: Hvem kan holde sin sti helt ren i forhold til at overholde alle restriktionerne? Jeg tror ikke udskamning hjælper nogen af os i øjeblikket.

  • Reply
   Mernee
   15. februar 2021 at 22:00

   Jeg synes dog, der er stor forskel, på at samles 6 indenfor, og til at stå mange mange 100 mennesker samlet. Men på den anden side, sådan ser samtlige supermarkeder ud hver eneste dag. Her hvor vi bor, er folk også blevet ligeglade med afstandskrav. Folk er bare trætte og mætte af det….. Så jeg tror heller ikke, flere restriktioner vil hjælpe på det…. Og det er den her håbløshed og mangel på lys forude, der gør, at vi alle lemper på vores egne små forsamlinger…… Jeg ved ikke hvad jeg skal sige og gøre, for det er så vanvittig hårdt for alle…. Men så længe vi ikke må samles i store mængder, min ældste i 6. klasse må ikke komme i skole…. Så blir jeg sgu lidt ked af at se den slags.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar