Hjem Mit liv Søndagsreflektion

Forårs feeling, tåget Vesterhav og så har vi booket noget helt særligt…

21. februar 2021

Den ferie, som jeg ikke troede ville føles som ferie, har jeg nu svært ved at slippe. Det har være SÅ befriende at være fri for online ræs, og bare være egen herre i egne rammer. Hvor hverdagen de sidste 2 måneder har været skoleunivers, og jeg har – ligesom alle jer andre – skulle være over dem, for at være sikker på, at de nu var til stede på google meet, fik lavet deres ting og at de generelt bare var logget ind i online skolen.

Det starter igen imorgen for den store, som desværre stadig er hjemme, og Neel skal tilbage i skolen….

Derfor, har vi nydt den her uge. Pigerne har været hos mine forældre et par dage og ellers har der bare været plads til at holde ferie og hygge sig. Og ingen forpligtelser der skulle mikses med de her rammer, som normalt kun agerer hus og hygge….

Da Jesper i fredags kom fra arbejde tog vi en frisk beslutning og kørte til Vesterhavet. Vi kørte faktisk hjemmefra i solskin og lune grader, men jo tættere vi kom på vandet, jo mere tåget blev det. Det var som at træde ind i et magisk spøgelsesunivers da vi stod ud af bilen.

Det er længe siden jeg har oplevet så tæt en tåge…. Ganske tæt på vandet, kunne man slet ikke ane det, men man kunne høre bølgerne buldre der inde i den grå masse.

Der var ikke ret mange mennesker, og det var dejligt bare at gå langs vandet, udforske de store bunkere der ligger i strandkanten og vandre rundt i det store naturområde der ligger i klitterne.

Naturen her ovre vest på er helt vild, og det er uanset vejret. Jer der har fulgt med over tid, ved, hvor højt vi værdsætter vandet. Vi elsker at køre der over, også bare for en dag, selvom vi har godt halvanden time hver vej. Vi vælger lidt forskellige steder, og denne gang valgte vi Blåvand.

Lørdag vågnede vi til noget der tilnærmelsesvis mindede om forår. Solen var fremme og graderne bare steg og steg. Vi startede dagen med at gå en lang tur alle 4, da vi kom hjem blev pigerne top begejstrede over, at trampolinen efter mange måneders vand og sne, endelig var tørret op. De tilbragte derfor flere timer der ude efterfølgende.

Terrassedøren stod åben, og frisk luft sneg sig ind i alle kroge…. Det er ægte forårsfornemmelse for mig, når der høres børnegrin i haven og døren kan stå åben 🙂

Balou var også med ude i snor, hvorefter han gik helt om kuld i en solstråle i soveværelset 🙂

Og nu til det, som jeg glæder mig helt uhørt meget til. Eller det gør vi faktisk alle 4. Vi har alle altid synes de her fine søde Aplacaer er helt fantastiske…. Men jeg troede ærligt ikke, det var noget man sådan kunne opleve her i Danmark. Men for nogle uger siden ser jeg på instagram, at der findes forskellige steder på sjælland hvor man kan besøge farme med dem…. Nu bor vi som bekendt ikke på Sjælland, så jeg tænkte som ofte, det er nok bare ikke os her i det jyske forundt.

Men så sad jeg lørdag eftermiddag, og besluttede at google lidt, og sørme om ikke der alligevel findes sådan et sted her ovre i Jylland. Godt nok langt oppe nord på, men pyt med det….

Jeg ringede straks til stedet, for at høre, om det overhovedet var åbent her i corona tiden, og det var det. Så nu har vi simpelthen booket en gå tur med en Alpaca i det nordjyske. Vi skal gå i ca. halvanande time, og vi skal gå med hver vores gennem skoven. Det bliver helt helt fantastisk. Vi glæder os helt vildt.

Jeg føler mig heldig, at min intuition sagde jeg skulle google det igår, for selvsamme Alpaca farm var i Go’ morgen danmark idag, så mon ikke de nu er godt booket op for det næste lange stykke tid.

Men I kan tjekke farmen ud lige her på Alpacas of Fredly.

billedet er lånt på google

Idag søndag har vi haft det sædvanlige rengøring og indkøb…. Og så er vi ved at omlægge tankerne til en hverdag med mere hjemmeskole…. Jeg må sige, jeg håber af hele mit hjerte, at 5.- 8. klasse er med i de næste beregninger, og at regeringen melder noget mere ud om dem, når vi på onsdag sidder spændte og klar til at høre hvad der skal ske i vores næste step mod genåbningen. Hvad tror I mon udsigterne er????

Go aften til jer alle

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar