Blomster Mit liv steder jeg anbefaler

Blomstermagi, lige her hvor vi bor….

25. august 2021

Det er ikke nogen hemmelighed, hvor højt vi elsker blomster her i huset…. Det er ikke mange marker vi kører forbi, uden liiiiige at forevige dem i rullen. Ofte møder vi dem når vi er på ferie, og kører på ukendte veje. Eller også ved jeg hvor der er nogen, og så vælger vi bevidst at køre efter det.

Pludselig igår, før aftensmad, får jeg en besked på messenger fra Erik. Erik står bag Knolderiet, som dels består af pluk selv samt en privat samling på ca. 700 forskellige sorter og mere 4500 georginer ialt. Og bedst af alt, så ligger steder kun 7-8 km væk fra os.

Vi spiste vores aftensmad, og så smuttede pigerne og jeg afsted. Det viste sig, at marken ligger enormt tæt på Flemming, som vi jo kommer 3 gange om ugen med gymnastikken. så en helt velkendt følelse at køre, næsten hele vejen…. Og det har vi så gjort de sidste mange år, uden at ane noget som helst om det her sted.

Heldigvis for os, kender vi det nu, og hvor er jeg dog taknemlig for, at Erik rakte ud, og fortalte mig om det her lille himmelske sted på jorden.

Ikke nok med, at man kan plukke smukke buketter med hjem til stuen, så har de bare så meget hjertet på rette sted, jeg blev helt rørt over de mange historier, som Erik fortalte mig igår aftes.

Jeg lover jer, når eller hvis I besøger knolderiet, sørg for at have god tid, og tag hele stemningen ind. Det er i sandhed det hele værd…..

Knolderiet ligger på Korning Nørremark 37, 8700 Horsens. Og pluk selv starter fra på lørdag….. 🙂

Og nu, vil jeg egentlig bare dele mine billeder der ude fra…. Jeg håber I fornemmer bare en smule igennem dem ;-)….. I hvert fald helt ægte sensommer stemning for mig 🙂

I kan iøvrigt også følge Knolderiet på facebook lige HER.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar