Hjem Inspiration kunst

Fornyelse på væggen…

3. april 2022

Annonce Desenio

Foråret er her, også selvom sneen i denne uge har dalet en anelse udenfor vinduerne, i sidste uge havde vi 14-15 grader om dagen, og solen der bagede ind af vinduerne.

Med de skarpe stråler på væggene, kommer også ofte, lysten til at forandre sin billedvæg, et stilleben, plakater i køkkenet, i stuen eller i det hele taget, bare få nogle nye farver ind.

I disse dage, kører Desenio nogen helt vilde tilbud, der er besparelse ml. 30-50 %, og med min rabatkode mernee10, kan I opnå yderligere 10% på jeres ordre til og med den 5. april.

I indlægget her, vil jeg ikke bruge så meget tekst, men bare lade billeder vise mit bud på hvordan Desenio har skabt fornyelse rundt omkring på væggene her hos os. Der vil være link til dem alle undervejs, og så skal I huske rabatkoden mernee10, når I tjekker ud hos Desenio.

Alle rammer i iøvrigt også herfra. Jeg er vild med deres træramme, hvilket derfor er dem jeg udelukkende har valgt til mine egne billeder. Men hver gang man lægger en plakat/billede i sin kurv, har man mulighed for at tilføje en ramme, og se selve billedet, i de mange forskellige ramme muligheder, det synes jeg er virkelig smart.

De første 2 billeder her er henholdsvis Bauhaus Sutterlin (50*70) og Odilon Redon – Still Life with Fruit (30*40). Jeg kan altid godt li’ at have mange billeder stående eller hængende sammen. På den måde kan man hurtigt skifte udtrykket der hvor de er.

På væggen her har jeg valgt William Morris Fruit or pomegranate (50*70), jeg ELSKER William Morris, det er også den tapet vi har i gangen, som jeg stadig nyder hver eneste dag.

I reolen i stuen har jeg valgt et lille billede Johanne Vermeer – Girl with a Pearl Earring (20*31). Jeg har også en fantastik bog med samme forside, et billede der siger så meget, og er så fint og æstetisk i sit udtryk.

Det sidste billede jeg vil vise jer i dag er Lavendula nr. One (50*70), som hænger i stuen, og hvis man tager et par skridt til siden, kan man også se William Morris billedet inde i spisestuen.

Selvom det er to billeder, der egentlig ikke er i samme grafiske verden, så synes alligevel de taler ret godt sammen. Det er det der er med kunst. Hvis man udelukkende går med det der taler til hjertet, så finder det stort set altid ud af at tale sammen i dit hjem også….

Jeg håber jeg med dagens indlæg, har givet lidt ideer til at forny på væggene, der skal ofte så lidt til, for at skabe stor forandring. Og lige nu, hvor der er så gode besparelser, samt yderligere 10% med rabatkoden mernee10, så håber jeg I kan få glæde af det.

Husk også at tjekke alle rammerne ud lige HER.

  • Koden giver 10% ekstra på Desenio mid-season sale – der er 45% rabat på hjemmesiden og min kode giver yderligere 10% oveni.
  • Koden inkluderer ikke rammer og personlige billeder.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar