Uncategorized

Godnat

13. juni 2011

kære Blogland….

Nu tror jeg familien vil sætte pris på jeg forlader dette land for idag…. Men en helt ny verden har åbnet sig for mig, og lur mig om ikke skønne og nye bekendskaber kan findes her!!! Jeg føler mig i hvert fald meget velkommen.

Vi ses derude

Go’ nat

Og en gang når jeg får tid, så går jeg igang med at lave denne her slags dåsefinurligheder 🙂 Jeg fandt den på en lægger blog jeg stødte på, men kan simpelthen ikke huske hvor det var!!! Skøn er den bare…. Og dem som kære Rakel laver, dem elsker jeg også… Det må jeg igang med…. Skal bare lige ha investeret i noget fint tapet…. Rie Elise Larsen  “here I come”

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar