Uncategorized

Molly og Viola….

4. oktober 2012

Noget af det hidtil smukkeste håndværk at flyttet ind i vores hjem. Ikke helt officielt endnu, men nu er de her i hvert fald.

Jeg har mange gange kigget, og sukket når jeg har læst om Lisbeths smukke dukker, jeg har følt en eller anden form for tilknytning hver gang jeg så dem. De har rumsteret længe i mit lille hoved.

Så da jeg havde en lille smule overskud på kontoen, så besluttede jeg for et par måneder siden, at nu skulle mine piger altså have en hver af Lisbeths dukker.

Lisbeth bruger utrolig meget tid og energi i sine dukker, og hun beder derfor om både beskrivelse, og billeder af de små piger som skal have dukkerne. Hendes erfaring siger hende, at barnet har lettere ved at knytte sig til dukken, hvis den minder lidt om barnet selv. Her tænker hun naturligvis hårfarve, øjenfarve og farvevalg af tøjet.

Lisbeth havde frie tøjler, og først igår så jeg selv dukkerne for første gang. Og jeg er fuldstændig betaget og forelsket….. Er så glad for at disse 2 nu skal have masser af kys og kram af mine piger.

Den store, som er Merles, hedder Molly og den lille, som er Neels, hedder Viola.

Merle fylder 4 år i næste uge, så der får hun hendes i gave, og Neel får hendes samme dag. Ikke fordi jeg går ind for at hun skal have masser af gaver når fødselsdagen ikke er hendes, men en lille ting synes jeg bare der skal være, specielt mens de er så små, og i år bliver det så Lisbeths dukke. Den er godt nok ikke så lille, men nu faldt det bare sådan sammen denne gang.

Skulle i andre også elske disse dukker, så kan i finde Lisbeth lige HER, hun har en helt speciel smuk og meget fangende blog. Jeg kan ofte bruge timer der inde. Lisbeth skriver nogle gode og tankevækkende indlæg om mange aktuelle ting, og ja, så laver hun altså også disse smukke dukker. Jeg elsker Lisbeths univers, måske gør du også!!!

 • Reply
  Stinne
  4. oktober 2012 at 8:59

  Deler den samme begejstring for disse smukke og skønne dukker, man kan ikke andet end blive forelsket i dem 🙂 Er sikker på at de falder i meget god jord hos dine piger 🙂
  Min datter fylder 1 år om 2 uger, gisp!, og jeg har også bestilt en dukke til hende, hos Helle der har denne blog helgom.blogspot.com. Der har ikke hersket tvivl om, hvad Fie skulle have i fødselsdagsgave, det kunne kun blive sådan en dukke 😉 Glæder mig så afsindigt meget til at give hende den 🙂

 • Reply
  betine
  4. oktober 2012 at 9:16

  Åh, de er bare så skønne! Hvor er de heldige, dine dejlige piger! (Og sikke da et fint navn, den har – den lille :))

  Jeg kan også bruge timer i Lisbeths univers – der er bare helt særligt!

  Jeg overvejer også virkelig meget at bestille en til Viola – hun bliver 3 lige om lidt.

  Knus til dig.

 • Reply
  Stinne
  4. oktober 2012 at 9:28

  Hov skrev da vist forkert :S

  Helles blog er her: helgom.dk

 • Reply
  Anna Svenning
  4. oktober 2012 at 10:06

  De er bare super skønne – så dem godt på Lisbeths blog (som jeg også nyder at følge), men vidste ikke, de skulle bo hos dig:-) God idé, at begge piger får dem samtidigt – det ville jeg også gøre, hvis jeg altså havde to børn. Håber de bliver rigtig glad for dem, men mon ikke?

  Kh
  Anna

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  4. oktober 2012 at 12:54

  Øøøøj, hvor er de bare fine de to små dikker 😉 De skal nok vække begejstring hos dine piger – ingen tvivl om det! Jeg er ret vild med de naturtro detaljer – de douche kinder og knæ; vildt sødt 😉

  Maja

  Conner✩s Nest…♥

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  4. oktober 2012 at 12:55

  dikker=dukker 😀

 • Reply
  Tine
  4. oktober 2012 at 13:21

  Åhh, de er skønne! Sikke heldige piger…

  Lisbeths håndværk er virkelig fint.

  KH

 • Reply
  Janni Hansen
  4. oktober 2012 at 13:39

  Hvor er de skønne :o) Er vild med hendes dukker… er sikker på du får to lykkelige piger !

 • Reply
  Blåbærlina
  4. oktober 2012 at 19:26

  For noen utrolig fine og sjarmerende dukker!
  Vakkert håndarbeid med forseggjorte detaljer, så nydelig jakke med hullmønster! Det blir sikkert stor stas for jentene!
  :o) Nina

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  5. oktober 2012 at 19:11

  Hvor er de bare fine, hvis jeg havde en pige ville jeg også helt klart have sådan en, men det kan jo være jeg en dag bliver Farmor til en lille en, så jeg gemmer lige linket:-)

  Tøserne bliver da ellevilde, når de får de fine dukker <3

  Ha´en dejlig weekend.

  Knus Susi

 • Reply
  Louise
  7. oktober 2012 at 21:58

  tak for jeres søde søde kommentarer, er glad for i også deler den store begejstring for Lisbeths dukker….. Jeg har ikke pakket dem ind endnu, så jeg tager mig selv i at gå ud og kigge til dem en gang imellem. Lige pt sidder de inde i et skab, dog med glas i, så de kan kigge ud…

  Sjovt som man altså synes sådanne små dukkebørn kan have følelser….

  Men i hvert fald, så håber jeg bare de blir værdsat og holdt rigtig meget af… Det fortjener de altså, for sjældent har jeg da set så flot et ¨håndværk…

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar