Uncategorized

Påskeferie…

31. marts 2013

Det har været, og er det stadig lidt endnu, en dejlig påskeferie…. Vi har ingen planer haft, og dagene er gået derefter.

Det eneste projekt vi har lavet, det er fine nye fliser over komfuret…. Vi har snakket om det siden vi flyttede ind, men af mystiske årsager, så blev det altså først gjort nu….. Resultatet er så fint, og vi er glade for det….

Pigerne leger og leger…. Nogen gange lidt for vildt, så der har været ture i svømmehallen og på legepladsen for at bruge lidt energi….

En enkelt overnatning hos mormor og bedstefar gav også forældrene en rolig stund….. Det blev til lidt boblesjov og en en smule beruselse…. Det ses på billedet 🙂 men er nu så hyggeligt en gang imellem…

Og nu må foråret bare så gerne snart komme….. Jeg trænger virkelig ….

 • Reply
  Davids Engle
  31. marts 2013 at 10:04

  Dejlige billeder. Man fornemmer feriestemningen. Og fine fliser. Det ser rigtig godt ud. Vi er igang med at sætte fliser på ALLE væggene i vores lille køkken. Det bliver også superfint :-))
  Nyd nu de sidste par dage. – og på tirsdag kommer solen og plusgraderne:-))
  Kh. Kate

 • Reply
  Elisabeth - frufausingsfiflerier.blogspot.com
  31. marts 2013 at 10:19

  Dejlige billeder:) Og dejligt med en lille beruselse;)

 • Reply
  Pia (mum22boys)
  31. marts 2013 at 10:26

  Så fint, med de klinker – har også lige fået overtalt manden til at få arttiles op iver vores komfur, men min mand er desværre ikke så handy som din, så må ha' fundet en murer der vil gøre det for mig ;o).

  Dejlige billeder og helt rart at høre at piger også kan lege vildt ;o)

 • Reply
  anlomar
  31. marts 2013 at 12:30

  Happy Easter!
  Greetings, anlomar!

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  31. marts 2013 at 13:30

  Dejlige billeder – altid godt med ungerne væk og en lille bimmelim på 🙂 KH Tine

 • Reply
  Blåbærlina
  31. marts 2013 at 15:40

  Så koselige bilder!!
  Så fint i den lille kosekroken, med retroputer, søte piger og Mailegkaniner….
  Fine kjøkkenbilder også :O)
  Kh Nina

 • Reply
  Dizzydi
  31. marts 2013 at 17:34

  Det er blevet flot med fliserne og er garanteret også mere praktisk rengøringsmæssigt. Sikke fine farver I har I jeres hjem – jeg bliver helt glad af at kigge på billederne 🙂

  God søndag.

 • Reply
  Een dotje wat
  31. marts 2013 at 21:56

  Your pictures make me smile… A little late, but happy easter to you! Greetings, Marieke

 • Reply
  Louise
  1. april 2013 at 21:59

  tusind tak for jeres søde beskeder, det har bare været sådan en skøn påskeferie…. Den fløj bare alt for hurtigt… Imorgen drager børn og mand afsted igen… Jeg selv holder et par uger endnu….

  Fliserne er så fine, og klær køkkenet godt…. Har dog siden hen forelsket mig lidt i nogle andre, så er kommet helt i tvivl… Men mon ikke jeg i længden blir glad for hvide… Og de var ret ok nemme at sætte op, de kommer på sådan nogle net 🙂

  Og joooo Tine, det var skønt med lidt rødvin… Vi blev bare så hurtigt trætte, det gør man jo når man står op halv 6 med tøserne hver dag… og man så smider rødvin oven i…. håber også i har nydt dagene….

  Knus

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar