Uncategorized

Nederen forældre….. NOT

6. marts 2015
Ja overskriften siger vidst næsten sig selv…. Og så alligevel ikke. Her i huset, har vi en mini teenager på 6½ nu, og man mærker langsomt, at hun faktisk synes vi kan være pinlige. Jesper får fx ikke lov til at kysse farvel om morgenen længere, og jeg hører hende også sige “ajjjj MOAR” i flere forskellige sammenhænge.

Som udgangspunkt er jeg ret ligeglad, hun er uskyldig, og ved jo ikke anderledes, hun spejler sig i veninderne, nogen af dem har storesøstre, og de er lige en tand længere fremme.
Og når det kommer til mine børns sikkerhed, så er jeg fuldstændig ligeglad. Den her video viser ret godt, hvor pinlig ens børn kan synes man er. De synes man er håbløs og grim. Nu er vores piger alligevel så små, at de stadig ikke rigtig stiller spørgsmålstegn ved, om de mon ser grimme ud når de skal ud af døren, men jeg er sikker på tiden vil komme, hvor fx cykelhjelmen kan blive en problematik vi skal igennem.

Men når vi er på tur her i huset, så har vi altså alle 4 cykelhjelm på, det er pigerne vandt til at se, det er de vokset op med, og sådan bliver det ved med at være…. Lige gyldigt hvor gimme de synes vi er 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar