Uncategorized

EASTER……

2. april 2015

En midtvejs påske update, fra vores lille hybel i det Midtjyske….. Feriestemningen er indtruffet 100%, nogle dage når vi ikke engang at få natkjolerne af…. Det er nu vi sådan rigtigt er landet. Og heldigvis er der 4 dage endnu til at nyde det i.

Vi har INGEN planer denne påske… Vi havde drømt om meget mere havearbejde, men vi tør ikke gå rigtigt til den, nu hvor frosten stadigvæk bider lidt i Danmark.

På Instagram har gejsten taget pusten fra de fleste denne påske, en dejlig pige på min egen alder, lidt yngre tror jeg faktisk, tabte i fredags kampen til kræft, og hun blev bisat igår. Det har fyldt utrolig meget i mine tanker, og gør det stadig. Når den slags sker, så sættes mange ting i perspektiv. De ting man ofte tangere til at synes vigtige, får pludselig en helt anden prioritering.

Ferier som denne er vigtige midt i den travle hverdag. Pigerne tegner, leger med perler, sover på hemsen og spiller minecraft. Jesper ordner alger på terrassen, passer sin fodboldtræning, gør havemøblerne klar og slapper af. Jeg har malet fordøren sort, fået nye hylder i køkkenet, dimset rundt og solgt ud….. Vi er sammen og samtidig alligevel laver lidt hver vores.

Imorgen kommer familien til påskefrokost, der skal spises, hygges og leges hele dagen, og vi glæder os.

Kære Stine, Ære være dit minde. Må dine kære finde kærlighed, styrke og tryghed i dit minde.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar