mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Forkælelse hos 7mile.dk

8. januar 2016

Processed with VSCOcam with a9 preset

Kort før jul havde jeg en virkelig dejlig oplevelse. Det er meget sjældent jeg under mig selv en tur til frisøren. Både fordi det koster lidt for mange penge, og fordi jeg har det mest besværlige hår, som ikke tåler ret meget behandling. Mit højeste ønske er tykt, langt og glat hår. Jeg er blevet udstyret med tyndt og krøllet…. HMF….. Og ikke ret mange frisører har præsteret at gøre noget godt for mit hår.

En gang var der faktisk en der både lysnede og trak krøller ud på samme tid, det resulterede i, da jeg første gang satte en føntørrer på håret, så smeltede det meste bogstavelig talt af….. SHIT…… Jeg så virkelig ikke køn ud, som i overhovedet…. Jeg blev derfor slave af extensions en del år, hvilket heller ikke er særlig givtigt for et hår som mit. Efter to graviditeter er det nu endt i, at jeg ikke tør gøre ret meget ved det længere, og ikke stoler på ret mange frisører.

Men før jul lod jeg Lalani få frie tøjler i mit hår, hun var sikker på hun kunne gøre noget godt for mig, og jeg skal love for hun fik ret.

Konceptet hos www.7mile.dk er, at der er tid nok. Ingen kunder møder hinanden, og åbningstiderne er når det passer kunden. Der er nemlig også åbent om aftenen. Man aftaler blot sin tid gennem hjemmesiden. Ingen stress, og der er virkelig plejet om en. Der er fodbad undervejs, hjemmebag og friskpresset juice undervejs.

Meget sjælendt lader jeg en frisør tørre mit hår når de er færdige, ingen kan finde ud af at styre mit underlige krusede hår, undtagen mig selv.

Men Lalani, hun kunne altså. Hun fik lov til at tørre og flade mit hår. Og jeg kørte hjem der fra med løst og glat hår, et look jeg ikke har haft i mange år. Mit hår føltes sundt og velplejet (så godt som det nu kan), og jeg var lykkelig

Jeg var der i 2-3 timer, og var helt salig da jeg kørte hjem…..

Jeg vil derfor gerne sende mine varmeste anbefalinger til Lalanis fine koncept og salon på www.7mile.dk. Jeg kommer helt sikkert igen.

 

IMG_1785_1

IMG_2222

IMG_2223_1

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar