MIG tanker

Slået hjem i ludo….. Eller har jeg måske allerede slået en globus?

22. august 2018

 

Okay, gårdsdagens indlæg var noget af en omgang…. Jeg havde det fuldstændig som om jeg var slået hjem i ludo…. Men allerede idag, det tror jeg egentlig at jeg har slået en globus, og er steppet ud i livet igen….

Jeg er fuldstændig blæst bagover, af alle jeres kommentarer, sms’er, privat beskeder på instagram og mails. Tusind tusind tak…. Det er åbenbart ret almindeligt, at komme på penicillin, hvilket faktisk er betryggende, at man sådan får behandling hurtigt mod insektbid, af den ene eller anden karakter… Allerede idag, er ringen på armen faktisk også noget svagere, det klør stadig, men faktisk ikke helt så meget, eller også er det noget med psyken, der har givet lidt ro.

Forkølelsesåret, eller hvad det nu er, det snurrer stadig lidt i læben, men det har ikke udviklet sig yderligere, der er ikke kommet blærer eller noget… Så måske er det ikke det? I er i hvert fald mange, der desværre har erfaringer med de forkølelsessår, som siger blærerne kommer ret hurtigt…. Nu må vi se, jeg smører på livet løs, og håber det går i sig selv.

Personlige beretninger om modermærkekræft og ligeledes andre der har haft celleforandringer. Tak for at dele jeres historie med mig. Jeg hepper på jer alle.

Idag skinner solen, det har jeg også fået øje på, jeg har iført mig shorts, top og et glas cola, jeg nyder det udenfor…. Det gør jeg virkelig…. Jeg har også klædt mig pænt på til aften…. Bare fordi 🙂

Jeg fik en skøn sms fra en der bla. skrev, at når jeg vågnede idag, så skulle jeg smile og tænke på, at alt jo stort set er faldet på plads, jeg skulle drikke kaffe (læs cola i solen) og kysse pigerne en ekstra gang. Det har jeg gjort, og hun har ret…. det føles bedre idag….

Jeg havde egentlig en masse på hjerte om forældreintra idag… Men det tror jeg lige jeg venter med et par dage…. I dag sender jeg bare go karme ud gennem æteren….

Smuk onsdag til jer alle 🙂

 • Reply
  Line
  22. august 2018 at 21:42

  Jeg har heller aldrig haft et forkølelsessår (syv-ni-tretten), men følte sidste år også den pludselige prikken og begyndte fluks med zovir som dig – jeg var helt nybagt førstegangsmor og damen på apoteket sagde at det måske var stressudløst, og det kunne det nok også være i dit tilfælde, tænker jeg? – men det blev sgu aldrig til noget det prikken. Har prøvet det en gang sidenda og igen ingenting, da jeg havde været hurtigt i gang med cremen.

  Krydser fingre for alt er godt for dig. Og vil sige mange tak for dit inspirerede univers – for har vist ellers været en meget tavs seer og læser. Hav en dejlig aften!

 • Reply
  Line
  22. august 2018 at 21:54

  Jeg har (syv-ni-tretten) aldrig haft et forkølelsessår og følte samme prikken i overlæben pludseligt sidste år og begyndte straks med zovir som dig – jeg var helt nybagt førstegangs mor og damen på apoteket sagde, at det nok var stress udløst og det gælder måske det samme i dit tilfælde, tænker jeg? I hvert fald blev det aldrig det noget, det prikken. Har prøvet det en gang mere sidenhen, hvor det har været præcis det samme – det blev aldrig til noget, fordi jeg var så hurtigt i gang med behandlingen.

  Krydser fingrene for at alt er godt for dig! Og vil sige tak for et inspirerende univers, som jeg vist ellers er en ganske stille seer og læser til. Tak.

  Line

 • Reply
  Janni
  24. august 2018 at 9:14

  Jeg har i perioder i mit liv lidt af “forkølesessår” eller Herpes som det jo egentlig er. Jeg brugte i mange år også Zovir eller lignende produkter. På et tidspunkt fik jeg anbefalet Tea Tree oil. Et fantastisk naturprodukt. Du kan læse om det her: ( https://australian-bodycare.com/da/tea-tree-oil/ ) Med det samme jeg mærker en snurren i læben, dupper jeg med en vatpind lidt af olien på området. Jeg gør det 2-3 gange om dagen og som regel er det overstået på et par dage. Siden jeg begyndte at bruge det, har jeg aldrig haft nogen former for sår og i det hele taget kun meget sjældent udbrud. Håber du – og andre – kan få glæde af tippet. Selv vil jeg i hvert tilfælde heller bruge naturprodukter end medicinske produkter.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar