Ikke-kategoriseret Inspiration Julen mortilmernee.dk

Lyserøde juleglimt…

13. december 2018

Mens jeg går her hjemme, og funderer over kommende tiltag for 2019, arbejder på de sidste projekter for 2018, og ellers bare befinder mig i min Home Zone…. Så fik jeg lyst til at dele nogle af de fine lyserøde juleglimt, som jeg omgiver mig med.

Lyserød har gennem hele mit liv været den farve der drager mig mest, som barn var det palietter og alt hvad der glimtede i lyserødt. hvor det med årene er blevet en mere “rolig” tilgang til lyserød, men stadig med et twist af det der MIG…. Julen er for mig mange forskellige farver, men når jeg sådan kigger mig rundt, så kan jeg godt se, at den lyserøde har en tendens til at skinne igennem over det hele. I hver et lille stilleben, eller pyntet gren, gemmer sig næsten altid en twist af ynglingsfarven.

I det hele taget er vores julepynt meget farverig…. Jeg holder utrolig meget af den, det tror jeg ikke I er i tvivl om. I år har jeg tilføjet meget “nyt” som faktisk er gammelt, og håndlavede fine detaljer fra yndlings Instabydomi på instagram. Dominique er fuldtidsbeskæftiget, og så formår hun alligevel, der i fritiden, at kreere de mest fineste sager. Jeg taber næsten pusten når jeg modtager hendes sager, og jeg forstår godt, at de tager tid at lave. Dominiques sager er til salg når hun har tiden og muligheden for det, så det er “desværre” ikke noget der sådan altid er tilgængeligt. Jeg holder bare så meget af det, og også derfor, jeg nævner hende år efter år…. Men hold øje, hun ligger op i det omfang hun nu formår :-). Og det er faktisk også det der gør, at hendes sager er lidt unikke.

Her til aften har jeg været ude og spise go mad med mit arbejde, vi sagt glædelig jul til hinanden, og foran venter den skønne weekend jeg omtalte i sidste indlæg…. I næste uge har jeg kun 2 “rigtige” arbejdsdage, før julen ringer ind…. Så jeg kan næsten nå den nu….. 

Jeg overlader mine små juleglimt til jer herunder, og ønsker alle en dejlig aften.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar