boligindretning Børneværelser Hjem Inspiration sponsorerede indlæg

Skovby Nyhed :-)

13. juni 2019

Annonce Skovby Møbelfabrik

#55 med lædertop og krom-stel

Det har aldrig været en hemmelighed, at jeg er glad for dansk produceret kvalitet når det kommer til møbler, det var derfor med stolthed, jeg sagde ja til at sætte fokus på Skovby Møbelfabrik, som er 100% dansk design og 100% dansk produceret. Familieejet på 3. generation og samtlige arbejdspladser i lokalområdet. Stort fokus på gode, naturlige materialer og miljø.

Alle de gode kvaliteteter taler til mit hjerte, og ligeledes udstråles det gennem deres møbler.

I vores hjem er derfor flyttet denne fine stol ind, stolen hedder #55, og er med lædertop og krom-stel. Det er det look som jeg har valgt, fordi jeg synes det matchede bedst ind hjemme hos os, men den findes også med sort stel og med stof sæde, så der findes mange forskellige muligheder for design.

Stolen er bestilt med henblik på, at skulle agere skrivebordsstol oppe hos en af pigerne. Vi har to tøser, der bruger virkelig med tid ved skrivebordet, og i kraft af skolearbejdet kun stiger, så forudser jeg flere og flere timer ved skrivebordet. Det er derfor også vigtigt, at de faktisk sidder godt, lige præcis her.

Der har dog været en del uenighed om, hvor den skulle stå, så vi har prøvet den af i begge rum, og nok bare nået frem til, at det pt er en dele stol…..

På billederne herunder ser i den i begge rum, først hos Merle og derefter hos Neel. Den er ret fin begge steder, så jeg kan godt forstå, de begge gerne vil have den. Mest naturligt er det nok, at den lander primært hos Merle, som dog er den der først kommer til at sidde med de større opgaver…. Men lige nu, der bruger de også virkelig mange kreative stunder ved deres borde.Men inden stolen nåede på 1. salen, så nåede jeg også at have den i stuen et par dage, den fungerer nemlig også ganske flot som stol ved spisebordet. Og selvom jeg elsker vores Y-stole, så sidder man altså bare meget bedre i den her. Og når jeg nu også bruger spisebordet som arbejdsplads, så nød jeg ret meget, at den stod lige her. Ved aftensmaden havde vi også næsten en kamp om hvem der skulle sidde på den 🙂 🙂

Nu er jeg ikke personligt klar til at udskifte Y-stolene, også fordi, de er arvet fra mine kære bedsteforældre, og derfor har en høj værdi for mig i hjertet. Men hvis man stod og skulle finde nye spisebordsstole, og er af den type, som holder af at sidde længe ved maden, og længe over bordet med gæster, så kan #55 altså virkelig anbefales. Siddekomforten i den er utrolig lækker, og fornemmelsen af at kunne læne sig tilbage i et blødt ryglæn når maven er fuld, den er ganske lækker, og lige ledes kan armene slappe af på armlændet. Stolen har også dreje funktion, hvilket gør det dejlig nemt at komme til og fra bordet, særligt hvis der står mange stole omkring, og fornemmelsen af bevægelse er virkelig lækker.

Der er også den her rotation pigerne synes svært begejstrede for… ha ha.
Afslutningsvis vil jeg også gerne skrive lidt om Livsnerven i Skovby. En passion fælles for de tre snedker-generationer.

Møbelvirksomheden er i dag verdenskendt for en særlig evne til at kombinere design og funktionalitet. Den gennemgående og direkte årsag til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk med innovativ funktion.
Alle komponenter i produktionen tages i betragtning. Ikke kun råtræ udvælges omhyggeligt, det samme gælder lak, beslag, emballage og ikke mindst tekstiler og skumgummi til stolene, som fx lever op til de strengeste krav i verden omkring brandsikring og slitage.
De udvikler innovativt design med subtile afgørende detaljer, der holder til hverdagens brug.
Skovby møbler er skabt af råvarer fra naturmaterialer, udvalgt med omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker.
Træ er en af de mest bæredygtige, vedvarende ressourcer der findes. Bæredygtigt skovbrug i Europa og Nordamerika er voksende. Disse skovbrug planter den samme mængde træ som de høster, hvilket skaber og bevarer diversitet i naturen. Og overskudstræet er vores brændstof. Alle spåner og trærester genanvendes til opvarmning af fabrikken og bidrager til et positivt CO2-regnskab og udgør en værdifuld ressource i målet om CO2-neutral produktion.
Skovby møbler er blevet produceret i Danmark i 85 år baseret på en arbejdsform, der understøtter kompromisløst håndværk, medarbejdere og miljø.

Skovby Møbelfabrik er også i fremtiden et dansk ejet familieforetagende, baseret på dansk design og kompromisløst håndværk.

Lige nu præsenterer Skovby mange af deres smukke 2019 nyheder. Der er mange fine sager i mellem. Jeg er virkelig glad for møbler produceret i træ, og som 3. snedkergeneration, må man sige, at de ved hvad de laver.

Hvis du har brug for at finde en forhandler i din nærhed, så kan det gøres via linket her. Og ellers kan stolen også nærstuderes lige HER.


Og nogen dage, når jeg har ekstra meget arbejde ved computeren, så slæber jeg den altså ned og låner den, for man sidder virkelig godt 🙂
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar