Mine piger Mit liv

“Tilbage” til Venice Beach…

30. april 2020

Indeholder reklame fra Luksusbaby.dk

Ikke nok med, at minderne fra dagens billeder sender store savn igennem hjertet, fordi turen var så skøn, tiltrængt og fyldt med helt og aldeles vidunderlige oplevelser. Den sætter også alt lidt i perspektiv lige nu, fordi man idag ikke har muligheden for at udleve nye rejsedrømme og skabe nye minder. Jeg tror på at alt nok skal blive normalt igen, men efterhånden har jeg svært ved at gennemskue udsigterne til hvornår. Jeg var i starten helt sikker på, at ingens sommerferie var på spil, men nu, nu tror jeg vi skal være heldige, hvis der er fly i luften inden udgangen 2020….

At tænke sig til, at man for 6 måneder siden vandrede med tæerne i vandet ved en af de smukkeste strande på den Amerikanske vestkyst, gik ind og ud mellem meget excentriske mennesker, nogle med slanger om halsen, andre på skatebord, seje atleter der svingede sig på de mange sportsområder som stranden også rummer. Alt sammen helt normalt dengang, men som synes helt uvirkeligt på nuværende tidspunkt….

Og hvor vil jeg så hen med det her indlæg, jo det skal jeg sige jer, på det øverste billede ser I nemlig mine to piger falde i svime over noget nær de fedeste rulleskøjter vi længe havde set. Men vi kunne ikke lige overskue at skulle slæbe rulleskøjter med hjem i kufferten, og ærligt troede jeg også de “bare” blev grebet af stemningen, og at den her rulleskøjte “dille” ville drive over.

Klogere blev jeg da juleønskerne blev nedfældet og der stod “Seje rulleskøjter fra USA”…. Vi ledte en del efter dem i efteråret, men uden succes…

Indtil nu….. For pludselig gør Luksusbaby mig opmærksom på, at de har fuldstændig selvsamme rullere i deres sortiment…. Kæmpe optur her fra, og I kan nok næsten forestille jer, hvor store øjne pigerne gjorde, da de skulle vælge sit et par hver. Eneste konflikt der opstod, var simpelthen at vælge sig en farve ud fra deres super cool udvalg…. På billederne her under ses nogle af dem, men hele udvalget kan ses lige HER.

Der findes både rulleskøjter og inlinere….

Her bare lidt af deres udvalg

Rulleskøjterne er modtaget i det her mindre fantastiske vejr, så de er blevet rullet rundt i stuen en del gange allerede, og så havde vi et par timers hul i eftermiddag, hvor de endelig fik lov at få ægte rul under fødderne..

Men come on, er de ik bare for vilde… De har henført mig 100% tilbage til min barndom. Jeg er født i 79, og det her look føres helt tilbage til de gode 70’ere…. Jeg er selv helt fortabt i dem, og de får også lov til at have plads ude i vores gang, fordi deres look i sig selv, er fuldt berettiget som en del af “indretningen” ha ha….

Jeg fik aldrig set mærket på dem vi så i USA, men jeg er faktisk ret sikker på, at det er fuldstændig de samme, jeg har i hvert fald ret svært ved at se forskellen på dem på Venice billedet, og så det udvalg man finder af Impala rulleskøjter hos Luksusbaby.

Tænker bare jeg vil slutte indlægget af med lidt dejlige minder fra Venice Beach, det var balsam for sjælen af bladre gennem fotos fra denne tur. Og hver gang vi nu hiver de lækre rulleskøjter ud på vejen, vil de sende mine tanker tilbage til lige præcis den her tur, som står mit hjerte så nært.

Den smukke Venice Beach
Amen se lige stemningen, der er fantastisk lige her…
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar