Julen Mit liv

En lille snert at jul….

20. oktober 2020

Okay, jeg skal naturligvis ikke begynde at kæmpe jule allerede nu, MEN…. pludselig er den her, og som jeg hører mig selv gentage år efter år, så er består mit job jo i, at komme med gode ideer og inspiration, ergo, er jeg nødt til at begynde at tænke lidt på julen nu.

Jeg er også typen der ELSKER at være på forkant med mine opgaver, selvom den kampagne, jeg laver i den her uge, først skal starte midt i november, så har min mave det aller bedst med, at jeg starter op på den nu, på den måde føler jeg hele tiden at jeg er godt med, og at jeg også har plads til at rive et par dage ud til noget andet, fordi jeg ikke venter til sidste deadline med at aflevere.

Idag var jeg derfor ude og shoppe lidt ind til en kommede jule kampagne, og jeg må da sige, at jeg ikke er den eneste der juler. Supermarkeder og plantecentre er der allerede i stor stil, og i Plantorama kørte julemusikken for fuld hammer. Nu hvor jeg stod, og faktisk skulle købe ind til en julekampagne, var det helt OKAY, det fik mig i den rette stemning. Men det er klart, hvis jeg havde været der efter de sidste halloween forberedelser, eller bare lidt sen ude beplantning, så var det måske lige spændende nok med “SO HERE IT IS MERRY CHRISTMAS” ud af højtaleren.

Jeg åd det råt, og tog endda mig selv i at synge med, vores hus har nu både juletræ, julegrene og alverdens andet hyggeligt, og det er oprigtig dejligt at befinde sig midt i.

begge piger havde veninder med hjem fra skole idag, de er heldigvis vandt til, at der ofte sker underlige ting og sager i vores hjem, og jeg tror faktisk også, at de sys det var meget hyggeligt, at sidde til bords med en go gang jule udsmykning omkring sig 🙂

I min story idag, hvor jeg viste lidt jul fra plantorama, var der kun en enkelt der skrev til mig, at butikkerne er tidligt på den. Tvært imod skrev en del, at de faktisk glæder sig til julen i år.

Jeg tror det handler om, at det her år, har været SÅ mærkeligt, begrænsende, uvirkeligt og alt der imellem. Men julen, den bliver nok næsten som den plejer. Vi mennesker higer efter normale tilstande, til at kunne gøre som vi plejer. Og det kan vi her. Vi kan pynte op, vi kan købe et juletræ, vi kan spise æbleskiver og andre godter. Vi kan samles med vores nære og tænde ild i brændeovnen. Det meste at det vi kender, kan vi gøre i den kommende tid…. Forhåbentlig.

Jeg kan mærke, at jeg selv glæder mig i år, mere end de forgangne, og det har helt sikkert noget at gøre med alt det der er foregået i år, og ligeledes håbet om, at når vi træder ind i det nye, vil verden måske begynde at vende en smule tilbage til den virkelighed vi kendte en gang.

Det er også blevet køligere, og efterårsferien bød endda på rim i græsset en enkelt morgen. Det er blevet sæson for huer og halstørklæder, pigerne har handsker på om morgenen og deres ånde ses som små skygger når de går i skole.

Gardinerne er trukket for lidt længere, og solens skygger danser ind gennem vinduet.

Jeg tænder stearin lys om morgenen, skræller mandariner og nyder duften der spreder sig….. Jo Jo, vi kan benægte alt hvad vi vil, men jeg kan mærke, at jeg er klar, jeg er mere end klar….. Og jeg ved også, at jeg sidst på ugen, skal ud og vælge årets første julekugler, og jeg glæder mig 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar