Fødselsdag Mit liv Søndagsreflektion

Tømmermænd i Hedensted….

15. november 2020

Billedet her over, viser ganske tydeligt, hvor høj stemningen var her på matriklen igår….. Idag, not so much…. Jeg lagde et par stories op løbende igår, og aldrig har jeg fået så mange dejlige beskeder i pb. Folk var simpelthen så glade for at se en lille fest, fordi det efterhånden hører til sjældenhederne, at mødes.

Min kære mand fyldte 40 i oktober, og igår havde vi inviteret dejlige venner, som vi ser næsten på daglig basis, derfor nogen vi allerede er i “smittekæde” med i forhold til corona, så også derfor, vi synes det var ok stadig at holde vores lille planlagte festivitas.

Min mand elsker at gå og lave små hemmeligheder, og igår var ingen undtagelse, han havde arrangeret det skøreste pynt, toiletpapir med tekst, quiz, overraskelsesgaver til gæsterne og en ret go ide i forhold til musikken. Og så var der ellers nogle ret festlige indslag med fra vennerne også. Igen, I kan måske liiige nå et af dem i stories, det var i sandhed morsomt…..

Tak for jer søde mennesker, for at gøre aftenen helt perfekt 🙂

Jeg havde fået lov til at stå for selve bord opdækningen, den elsker jeg altid at gøre lidt ekstra ud af, og da den ligesom stod klar, så gik han all in med 40 års pynten.

Der manglede intet, stemningen var i top, og der blev drukket ganske tæt, lad mig sige det sådan. Vores fine marmor bordplade afslører også, at det med citrus frugter, tydeligvis blev glemt efter kl. xx.xx, men vi er bare blevet enige om, at det var så en af de der ting, der hører med til vores historie. Et minde fra en festlig dag, i en tid vi aldrig glemmer.

Idag, er jeg glad for, at vores to dejlige damer, ikke kommer tilbage på matriklen før ved 19.00 tiden, for jeg tror ærlig talt ikke, jeg havde været i stand til at tage imod dem før.

Klokken var 18.00 før jeg var istand til at indtage fast føde igen, jeg har været SÅ DÅRLIG…. Det bliver jeg næsten altid, og igår, var jeg bare ligeglad med, at idag blev træls, den fik fuld gas, det var befriende, og vi fik danset og sunget og hygget os….

Mc. d var det eneste jeg kunne overskue at putte indenbords idag, så den gode måltidskasse der blev leveret, har vi pænt sorteret og sat på plads, til at starte op på fra i morgen.

Der skulle ellers ha været gjort søndags rent idag, men det blev der ikke, igår inden vi gik i seng, tog vi heldigvis det værste, og der er næsten ingen konfetti at spore længere, så pyt med, at resten først møder en støvsuger om et par dage….

Klokken lige om lidt går vi i seng, vi er trætte, vi er jo ved at være gamle nu…. ha ha….. Man kan ikke holde til det samme som man kunne en gang. Og i morgen tidlig sætter jeg bilen mod København, hvor der venter mig en dejlig dag med arbejde og dejligt samvær. Det glæder jeg mig til, og så håber jeg naturligvis, at min krop har indfundet sig i sit normale sig også….. Mon ikke en go nattesøvn vil gøre godt.

Håber ellers I alle har haft en dejlig weekend, og fået nydt endnu en søndag, i fremragende solskin 🙂

Processed with VSCO with a4 preset
 • Reply
  Gitte
  15. november 2020 at 21:18

  Fester trænger vi altså til, dejligt at I kunne fejre din mand 🙂 Tillykke med ham.

  • Reply
   Mernee
   18. november 2020 at 10:08

   Tusind tak, og ja, det var virkelig dejligt 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar