Julen

Det “dufter” lidt af jul….

19. november 2020

På en dag som idag, hvor solen endelig har vist sig igen, glimter de små fine sager helt særligt rundt i min stue…. Godt stormen ikke kan nå herind, for så ville her været ret kaotisk 🙂

Min uge startede i København, hvor jeg var til det mest magiske event med H&M Home, det har I helt sikkert set ovre på instagram…. Desværre nåede jeg ikke så meget rundt i de julede gader som jeg ønskede, men det tager jeg revanche på om et par uger….

Her hjemme dog, der er jeg startet. Jeg har haft brug for at starte. De tågede dage, hvor kun stearinlys har skabt små skygger på spisebordet, skreg nærmest på, at finde hyggen frem. For nogle uger siden hentede jeg årets “nye” gamle kugler, som skulle bruges til et fint samarbejde, der snart skal udgives, men siden de kom ind, har jeg ligesom været igang. I sidste uge lavede vi den flotte adventskalender op af trappen, og i den her uge, har jeg altså været i kælderen og hente flere små favoritter frem.

Jeg har også været ude og købte et lille træ der stadig står i sin jord. Det gør jeg altid, her i ugerne op til d. 1. dec. Det lille træ flytter i soveværelset når det store flytter ind, og det gør det snart.

Jeg har hele tiden tænkt, der er lææææænge til jul, men det er der faktisk ikke. I næste uge har pigerne juleklippe dag i skolen, Aula overfalder mig med beskeder om pakkekalender gaver, og alverdens andre julede tiltag som vi skal til at iværksætte og huske pigerne på…. jo jo, den her skam, lige om lidt.

Så derfor, føltes det faktisk helt rigtigt, at bringe “duften” af jul ind i stuerne nu….. Med de forandringer vores hus har undergået i dette år, har jeg haft lidt svært ved at se hvordan julen ville se ud. Det er altid ret vigtigt for mig, hvordan juletræet skal stå, fordi vi har det stående hele december. Og jeg har i alle vores år i dette hus, set det på grå eller hvide gulve, og i år, for første gang, skal vi se det hele i et meget mørkere lys med de “nye” gulve. Jeg tror det blir super flot, og jeg glæder mig meget til at få det ind, men jeg er spændt på det, og på at se, hvordan det tager sig ud. Hvis det bliver ligsom med alt andet, så vil her blive hyggeligere end nogensinde. For det er den bedst beskrivende effekt jeg kan give omkring det mørke. Her er bare SÅ MEGET mere HYGGELIGT.

Med det lille træ vi har nu, fornemmer jeg allerede, en mindre udfordring med Balou, hold fast han synes det er spændende med alle de ting der begynder at hænge, og glimte og spille musik. Han ligner en der oplever tivoli for første gang….. Så jeg er glad for, at dørene er lukket ind til stuen om natten, ellers ville vi helt sikkert ikke have en eneste kugle tilbage på træet efter 24 timer…. ha ha… Men det er også lidt sødt, man kan bare se, at han simpelthen ikke kan modstå, en lille pote hist og her….. Bare han ikke hiver kasserne med de smukke kugler på gulvet, det gjorde han sidste år, da han var helt helt lille. Det gjorde altså lidt ondt på mig, da jeg har en helt særlig kærlighed for mine gamle vintage kugler.

Men lade mig vise jer nogle af de små julede glimt, som vores stuer allerede byder på…..

Smukke gamle kugler fra Butik Artefakt, loppestoryjul og de nye fra Brightaugustmarch
Tage Andersen vasen med tørrede blomster og min fine krans fra instabydomi
smukke stofæsker fra Nachmans, og små juletræer fra notrenom
Flere fine æsker fra Nachmans og juleklokke fra Instabydomi
Flere smukke håndsyede kreationer fra instabydomi
Det lille juletræ med blandende små fine favoritter
Julevinduet…..
Aftenstemning, hvor lyskæderne på træerne udenfor også kan ses…. Jeg elsker det
Krans i humle kreeret af Duskblomster
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar