Mit liv Søndagsreflektion

Så gik der lige en efterårsferie…. Samt opskrift på Pavlova…

24. oktober 2021

Så sidder man her, på en solrig søndag eftermiddag, de sidste gyldne stråler står skarpt ind af de beskidte vinduer, og selvom jeg lige har støvsuget hele huset, så glitrer der små fnug rundt i hele luften…. Gad vide hvor meget støv man faktisk indånder i sit liv??

Weekenden har været forrygende, vejret har været helt vidunderligt, og jeg vil sige, det trængte jeg også til, oven på en meget våd uge 42. Det har været så mørkt, at jeg har haft lamperne tændte hele dagen lang, jeg har haft svært ved at hitte ud af hvor langt op af formiddagen jeg mon havde sovet, for det blev ligesom bare aldrig rigtig lyst.

Pigerne har været på gymnastik camp på Vesterlund efterskole, samme efterskole som Merle bla. er skrevet op på, og Neel bliver det også. De har haft det helt fantastisk. I deres hverdag træner de altid på Flemming, som også er en super fed efterskole, men de kender den ret godt efterhånden, så det at få lov at prøve et nyt sted, det synes de var fedt. Og de fik virkelig givet den hele armen….. Vi nåede stort set kun ud i bilen, så faldt Neel i søvn, og sov hele vejen hjem…..

Men de nåede kun ind af døren, og så ønskede de sig inderligt at blive tilmeldt endnu en camp til nytår, så den er de hermed booket ind på…. Hvis I har gymnastik børn, så tjek deres XTREME Camps ud lige HER.

De første par dage af ugen var pigerne hos mine forældre, så det vil sige, vi så dem faktisk kun tirsdag, og så igen fredag eftermiddag, hvor vi hentede dem.

Derfor har den her weekend også føltes særligt hellig, da vi virkelig bare trængte til at være sammen, bare os fire.

Lørdag bagte Jesper pavlova til bagedysten, den lagde jeg et billede op af på instagram. Og det skal jeg lige love for I var vilde med…. Jeg ELSKER flødeskum, bær og kage, så den her fabelagtige mix, er som at komme i himlen for mig.

Og så er den til og med virkelig nem.

Opskriften vi bruge lyder således.

 • 6 æggehvider
 • 1/2 knivspids salt
 • 5 dl sukker
 • 2 tsk eddike
 • 1 tsk vanillesukker
 • 2 cremefine 36%
 • en masse friske bær

Kom æggehvider og salt i en skål og pisk dem stive – Kom 4 dl sukker i og pisk til en sej marengs og sukkeret er opløst – vend det sidste sukker, eddike og vaniljesukker i – fugt en bageplade let og læg bagepapir på. Kom marengsmassen på bagepapiret og form en tyk cirkel på ca. 22-25 cm i dia. – Bag den i en 100 grader forvarmet ovn i 1,5 time. – Fjern forsigtigt papiret og lad marengsbunden køle af på en rist – pisk cremefine til skum og fordel det på kagen. Pynt med masser af bær.

Mine piger og mig….
Funny….

I dag søndag har vi som sagt fået gjort godt rent, faktisk også endda i et par køkkenskuffer, som længe har irriteret både Jesper og jeg. Men det er bare den slags steder, vi kan gå og kigge virkelig længe på, før vi gør noget ved det… ha ha. Men i dag blev det, samtidig med, at hytten blev støvsuget og badeværelserne gjort rene. Så er vi klar til en ny uge.

I eftermiddags drog pigerne og jeg på tur, mens Jesper skrev opgave. Vi kørte til vandet, som altid er verdens bedste ide. Og det er stort set lige gyldig vejret. Naturligvis gjorde det sig ganske storartet på en dag som i dag, og vi fik også et godt stykke tid til at gå der ude…. Det var i sandhed en rar måde at afslutte dagen på.

Og således træder vi igen ind i hamsterhjulet, som kommer til at drøne afsted, indtil vi rammer den søde glade juleferie….. Og hey, det er jo faktisk lige præcis juleaften om 2 måneder i dag 🙂

  Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

  Svar