boligindretning mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

At vænne sig til noget nyt…. Og vælge med omhu…

18. december 2018

Annonce for BOSCH

Vi kender det allesammen, det der med at få en nyt møbel, eller i vores tilfælde hårdehvidevare produkt ind i huset, det kræver alligevel en vis tilvænning. Udover at køleskabet naturligvis at vanvittig pænt, og passer virkelig godt til vores køkken, så har det naturligvis også en masse gode funktioner og kvaliteter, som jeg i dag gerne vil komme ind på.

Vores køleskab kan du finde lige HER.

 • VitaFresh pro 0°C, frugt, grønt, fisk og kød holder sig frisk op til tre gange så lang tid, med 0°C teknologien og optimal fugtighed. VitaFresh funktionen med meget længere friskhed på frugt, grønt, kød og fisk. Med skufferne holder man også nemt orden i grøntsagerne, og det er nemt tilgængeligt at have pålæg mm samlet i én skuffe, som holder lige omkring 0 grader og dermed holder maden frisk.
 • Premium LED belysning i loft og vægge, holder hele produktets levetid.
 • WiFi Ready: med et ekstra tilbehør kan skabet kobles til Home Connect systemet og betjenes via en app.
 • Fleksibel placering, skabet kan placeres direkte mod en væg eller i en niche.

Til ovenstående kan jeg sige, at det med at den WiFi ready, det grinede jeg altså lidt af, da de søde fyre kom og installerede køleskabet. Det er nemlig sådan, at man faktisk kan få et lille kamera i sit køleskab, eller nogen er vidst endda født med det, og så kan man via Home Connect appen, tjekke sit køleskab når man er ude og handle, og måske har glemt, om nu alligevel manglede mælken, eller de syltede asier til julefrokosten. Jeg synes jo i virkeligheden det er super smart, men jeg tror nu ikke vi får det installeret 🙂

Den flexible placering kan vi 100% tilkoble os, det her nye køleskab er nemlig 20 cm højere end det gamle, så Jesper måtte save et større hul i den “skunk” vi har bygget, hvor der går nogle rør inden i, og det er skåret på mål, således der nok kun er 1 cm luft. Og jeg sværger, køleskabet kørte ind som var det smurt, det passer perfekt ind i vores lille hjørne af køkkenet. Og selvom jeg egentlig synes køleskabe som gemmer sig inden i låger er rigtig smarte, så synes jeg alligvel, at det her giver et mere rådt look, og så synes jeg det er super flot med den store stål overflade til køkkenet.

 • MultiAirflow skaber jævne og blide luftstrømme indvendigt på alle niveauer i køle-/fryseskabet. Temperaturændringerne reduceres og tiden til nedkøling forkortes – så bevarer dine madvarer smagen længere.
 • Når SuperCooling funktionen aktiveres, inden du går på indkøb, sænkes temperaturen i en periode, så dine nyindkøbte varer hurtigt bliver nedkølet til den korrekte temperatur.
 • airfreshFilter med antiBacteria Luften neutraliserer lugte i køleskabet og filtrerer bakterier fra. Luften i køleskabet passerer gennem filtret, som reducerer lugten af mad og mindsker risikoen for overførsel af smag og lugt betydeligt.
 • Det har aldrig været lettere at spise sundt. Takket være 0°C-teknologien og en perfekt fugtregulering skaber friskhedssystemet VitaFresh pro de bedste betingelser for opbevaring af dine friske madvarer. Den nederste skuffe er ideel til opbevaring af fisk og kød, mens den øverste store skuffe har en justerbar zone, som er specielt beregnet til frugt og grøntsager. Luftfugtigheden kan indstilles intuitivt med fugtreguleringsringen, som har tre indstillinger til henholdsvis frugt, grønt eller blandet indhold, så vitaminer og mineraler bevares optimalt. Dermed bevarer frugt og grøntsager deres indhold af vitaminer og holder sig friske op til tre gange længere.
 • Afrimning af et køleskab kan være både irriterende og tidskrævende. Takket være vores nye køleskabe med NoFrost kan du stryge dette arbejde fra din liste over gøremål. Til forskel fra konventionelle køleskabe bliver fugten i et NoFrost køleskab samlet i en central køleenhed, som automatisk afrimes regelmæssigt. Kondensvandet, som dannes ved denne proces, bliver ledt ud af køleskabet, hvor det derefter fordamper. På den måde holder NoFrost køleskabet fri for rim og is – og dermed er manuel afrimning afskaffet.
 • Du kan læse meget mere om køleskabets funktioner HER.

Ovenstående er naturligvis en hel masse teknisk og for nogen, måske lidt tør viden. Men for mig, og for dig, der måske er på jagt efter nyt køleskab, så synes jeg det er super vigtigt, at få så meget info undersøgt som muligt, inden man beslutter sig.

Når man som os, bor i et gammelt hus, så er der mange ting, der måske ikke er så miljøvenligt opført, men derfor kan man jo godt tænke fremadrettet, når man så begynder at udskifte ting, som vi fx har gjort her, og med vores Vaskemaskine, som jeg kommer ind på i det nye år. Det er naturligvis ikke helt billige produkter, men jeg vil gerne ofre lidt flere penge på at tingene er langstidsholdbare, mindre strømkrævende og mere miljøvenlige, det er givet virkelig godt ud på den lange bane.

Og så holder jeg virkelig meget af, at vores fødevarer, som vi bruger hver eneste dag, opholder sig under de mest optimale betingelser.

  Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

  Svar