ferie Hjem Malede vægge Rejser

Hvor går ferien hen…. Og ny farve på væggen…

16. juli 2021

Så er det altså nu…. Som i nu, at vi er officielt tjekker ind i ferien, Jesper har lukker computeren om ganske få timer, og lander her hjemme sammen med os. Alt er godt, og hvor har vi dog glædet os….

Ugen her hjemme, har jo været helt forrygende i forhold til vejret. Det store bassin har dannet ramme om de fleste af dagens timer, og nu er det tømt, til ære for alle de dejlige blomster ude i bedene, og fordi vi snart forlader matriklen og drøner syd på.

Det er nu, vi endelig tager på den ferie, som blev booket for halvandet år siden. En rejse som vi bookede sammen med mine forældre, for at fejret at min mor fyldte 60. Men så kom corona i vejen, og sidste år synes mine forældre ikke, at de var helt klar på at drage udenlands. I år kunne vi endelig se, at tingene begyndte at arte sig, og derfor blev helt samme tur, flyttet og booket. Og nu er det snart.

Jeg skrev DET HER indlæg den gang vi bookede rejsen, hvor jeg har beskrevet hvilke stop vi gør, hvor vi skal bo, og hvad vi i hvert fald skal se, udover alt det impulsive vi kommer til at planlægge undervejs. Turen går ikke overraskende til Italien som primære ferie destination, men vi skal bo to forskellige steder der nede, samt vi både skal opleve og overnatte i det sydligste Tyskland både på turen der ned og hjem igen.

Jeg ved, at I før har været glade for at benytte nogle af vores steder som inspiration til jeres kommende rejser, så derfor ville jeg blot lige linke til vores tur, så I kan vurdere, om I har lyst til at følge med, og se om det skaber inspiration til kommende ferier.

Vi føler os så heldige, at vi lige nåede en vidunderlige uge her hjemme, men nu glæder vi også også til at opleve noget ny kultur, masser af italiensk mad og sydlandske himmelstrøg.

Men udover at svede i varmen, arbejde og hygge med pigerne, så har jeg faktisk også liiiige malet en væg. En væg i stuen denne gang. Jeg har kigget forelsket på min veninde Celines nye koncept Color Connaisseur. Celine har skabt en farvepalette som mange af os har ledt efter i evigheder. De perfekte varianter hvis du spørg mig. Det smarte er, at man køber farvekoden, og så kan man få den mixet ude i sin egen lokale maler biks. Skide smart…… Jeg har malet med farven Foggy Morning Blue, og den er død hamrende flot…. For god ordens skyld, skal jeg lige sige, at det ikke er reklame, jeg har selv købt min maling……

Men nu vil jeg vise jer hvor smuk den er i vores stue, og også i samspil med køkkenet, som kan kan ses fra væggen her.

Og mens de næste par dage, sikkert også fortsætter i badetøj for pigernes vedkommende, dog med vand på airtracken da bassinet er tømt, så vil vi så småt begynde at pakke vores sommertøj og gøre os klar til turen.

Og hey, så skal I lige møde vores lille ven her i haven. Han dukkede pludselig op mens jeg sad og talte i telefon igår, midt på formiddagen, det var godt nok hyggeligt 🙂 – Husk at sætte vand ud til dyrene i haven i de her varme dage.

Ønsker jer alle en vidunderlig weekend… og ferie…. Jeg er retur her på bloggen igen til august 🙂

HUSK AT STILLE VAND UD TIL DE SMÅ PINDSVIN HER I VARMEN….
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar