Mit liv Søndagsreflektion

To fyldte uger er fløjet, jeg er mentalt slidt for tiden….

14. november 2021

Den ene dag æder en anden, i den forgangne uge har jeg kørt et utalt af kilometer, haft huset booket til foto samt skudt kampagner og fået hovedet fyldt op med lidt for meget.

Jeg kan mærke det på mit humør, at det begynder at trække sig. Der er længere imellem smilene, fordi jeg simpelthen ikke helt føler, at jeg har ret mange stunder, hvor jeg ikke skal bekymre mig om et eller andet.

Jeg ved godt, at det er en del af livet, en del af moderskabet….. Men jeg er også typen, der påtager mig tankerne lidt dybere end andre. Noget af det kan henledes til, at jeg i mange øjeblikke, nok er særligt sensitiv, og mest af alt skyldes det, at jeg ikke føler mig som et helt menneske, hvis ikke dem omkring mig, trives og er tilpas.

Neels knæ blev scannet i starten af ugen, og det viste sig, måske at være mere omstændigt end først antaget. Vi har selvfølgelig også valgt, at gå all in på behandling og undersøgelser, hvilket betyder, at man også får meget mere information, som man skal forholde sig til. Og som det er i mange andre henseender, når man spørg for mange, så bliver man næsten mere forvirret, end hvad godt er.

Jeg husker tydeligt, da vi for 2 år siden, havde vores søde “lille” Heico, vores schæferhvalp. En udfordring, der viste sig at være over vores evner på daværende tidspunkt. Jeg søgte så meget efter information og råd, hvilket endte med at gøre både os og hunden mere forvirrede, end vi nærmest var fra start af.

Det er lidt det samme der er sket her med Neel. Og derfor nu, selv er nødt til at navigere lidt rundt i det.

Vi går fortsat hos den fantastisk fys, som vi hele tiden har gået i behandling hos, og som nu følger hende tæt 2 gange om ugen. Han hører til i Motus fit, som ligger både i Vejle og Århus. Ham vi går hos, startede i Vejle, og var ham der fik Merle tilbage i hallen efter hendes albue gik af led. Lægerne på sygehuset sagde 4 måneder, Merle var retur efter 6 uger. Han ved en del om, hvad det er deres kroppe skal holde til, og også derfor, hans ord er dem vi vægter aller højest. Men nu er han altså flyttet til Århus afdelingen, så også derfor, jeg kører så mange kilometer flere gange om ugen.

Dog har vi “kun” laser behandling de næste 2 uger, så dem får vi i Vejle. Og når vi så går ind 3, og forhåbentlig sidste uge, afslutter vi dem hos fyssen i Århus…..

Hvor om alt er, så er Neel nok først tilbage til træning om 2-3 uger fra nu af. Og det gør, at vi har en lille pige, der virkelig skal nurses lidt i øjeblikket. Det kan høre helt skørt, at en sport er så vigtig for et lille barn på 10 år, men sådan er det nu bare, og vi kan også se, hvor meget hun savner fællesskabet, i det hele taget bare det, at være med der ude på gulvet, i køen til trampolinen, i opvarmningen, alt det, som for halvanden måned siden var en del af hendes liv 4 gange om ugen.

Det bliver det selvfølgelig også igen, men for at vi forhåbentlig ikke ender i den her situation en gang til, så tager vi det stille og roligt med opstarten, og så har vi nogle små mål, som vi håber hun bliver klar til at deltage i…..

Oven i det, så har vores store kat også fået en skade, han har nægtet at bruge sit ene forben hele weekenden, og bare ligget, når han ikke har spist eller sovet. Så jeg starter helt sikker min mandag morgen, med en tur til dyrlægen. Håber godt nok ikke han bar brækket noget i den lille fod. En kat kan vel også furstuve noget, kan den ikke??? Kryds fingre for, at det ikke er noget alt for alvorligt.

Men ja, der er både et barn og et dyr, der er i udu her for tiden, og det optager selvsagt mine tanker MEGET.

Lørdag valgte vi at tage i Tivoli Friheden (reklame fordi jeg har et samarbejde med dem). De kick startede julen igår, og vi følte, at vi godt kunne trænge til noget go stemning, noget forkælelse for ganen, og at mærke den tid, vi er på vej ind i.

Det var et fantastisk syn der mødte os. Tænk, at vi kun for 4 uger siden, oplevede Halloween i selv samme have, jeg fatter overhovedet ikke, hvordan de på 3 uger har nået at pille alt det ned, og forvandle haven til denne enormt julede magi. Hvis man har brug for at komme lidt i stemning, så vil jeg helt klart anbefale jer at kigge forbi. I kan læse meget mere om jul i friheden lige HER.

Det er rigtig godt for Neels ben med lange gå ture, derfor tog vi idag søndag, en 8 km lang tur alle mand, og det er fedt, for vi kan virkelig mærke fremgang nu, hun mærker det overhovedet ikke i sin hverdag mere, og fyssen kunne også mærke i torsdags, at han skulle trykke betydeligt hårdere, for at provokere smerten frem, og flere steder, havde hun slet ikke ondt mere. Så der er virkelig fremgang, hvilket gør, at det også er nemmere for hende at forstå, at det her med aflastning giver mening…..

Efter gåtur var Jesper grundig i haven, den var stadig fyldt med blade, fordi dem der lejede huset i torsdags, både skulle være inde, men samtidig også bruge en have, der bød på noget efterår. Jeg tror de fik nogle rigtig gode billeder i kassen, og jeg glæder mig til at se dem….

Vores have er nu fejet fri for blade, på nær bedene, hvor de beskytter alle stauderne. Og sørme om ikke han også nåede at skifte til vinterdæk på bilen.

I tirsdags var jeg iøvrigt også lige i Esbjerg, hvor jeg besøgte Marie Lahn, en ret lækker modebutik. Lige nu, kan du ude i mit feed, faktisk vinde et gavekort på kr. 1500 der til. Det foregår lige HER.

Så kan den søndag vidst heller ikke drive flere praktisk gøremål ud af os….. I hvert fald gider vi ikke mere, nu har vi lige spist mad, efter Merle har været til tumbling, og om lidt vil vi indtage sofaen og nyde en go film.

De næste 4 weekender optager gymnastikke vores liv med træningsweekender, konkurrencer og samlinger. Så det her var den sidste, i lang tid, som kunne taget i lidt lavere gear…. Nu trækker jeg vejret dybt ind i maven, og tager fat på den nye uge. Jeg håber det får en lidt mere opadgående kurve end de forgangne…. Det trænger vi lidt til……

Om ikke andet, så er julen så småt begyndt at snige sig ind, og det hjælper næsten altid på det meste….

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar